Kam došla exopolitika? (2)

Právě uplynulo 9 let od doby, kdy se vydělil zvláštní směr v ufologiiexopolitika.

A pak začaly ty pravé perly. Předváděl se zde Václav Urban se svými fantasmagoriemi o praslovanství. Neopomněl připomenout staré bláboly o „infiltraci existujících ufologických spolků tajnými službami“.

Protože mu dělalo dobře chichotání několika slečen v sálku, pitvořil se až do vrcholu trapnosti.

Ukázal své „znalosti“ z geologie, když se podivoval nad tím, že věda zná jednotlivé vrstvy podloží Země až do jejího středu, i když nejhlubší vrt je jen 12 km. Jak je to možné? Kdepak, všechno bylo jinak a vše vzniklo před pár tisíci lety, byla potopa a dinosauři běhali vedle lidí. Žádné miliony let. Potopu přežili jen nemnozí, katastrofy spustily stěhování národů. Všechno převrátily katastrofy, za kterými bylo Nibiru. A kolem ní také obíhají planety. A ruský vědec říká, že Nibiru bude nejblíž v roce 2020. Nikdo nevysvětlil koleje na Maltě, v neolitu se střílelo, je prostřelená lebka pratura.

Proč chtěl Ludvík Souček na Maltu? Chtěl navštívit Hypogeum. Psychotronicky Pavel Kozák zjistil, že tam 6 mimozemských ras vytvořilo lidi v „sálu stvoření“. A to bylo právě Hypogeum. Jak – to nevíme, ale psychotronicky to prý vychází, a v sálu rezonance to vzniklo. A ti, co se nepovedli, to je právě těch 7000 koster, které se tam našly.

Zřejmě si ale spletl  u Součka Maltu s Kyprem.

Jak dáme kyslík do člověka? Naše krev je se železem. Od komunikace sester Podhrázských se ví, že Ebe má bílou krev se rtutí. Člověk cromaňonský vznikl zkrátka na Maltě.

A v Bosně nejsou jen pyramidy. Na tamních náhrobcích jsou siluety lidí, které ukazují ruce – tím dokazují, že mají 5 prstů, tedy že nejsou mimozemšťani.

Tím se došlo k Praslovanům.

Keltové byli vlastně Praslované. Neměli písmo, protože ukládali informace do kamenů, což je ten samý křemík, který máme my v počítačích.

A tak se udělá „systémová analýza“, jak jí dělal Ivo Wiesner. Pavel Kozák napsal knihu Atlantida ex post. A druidové odešli z Atlantidy, na Kanáry a všude vedou energetické linie – na kopec Tara v Irsku, až do Sedmihoří u Horšovského Týna. A to byl lid bohyně Danu a to byli druidové. A linie Siréne vede na Pražský hrad na pahorek Žiži, a další linie Bourget vede na Paví vrch, kde sídlí rozvědka, a odtud se napájí další místa.

Obr. 1  Tajemné ley-lines vedou na Paví vrch…

Z posledních psychotronických výzkumů vyplynulo, že je tam srdce energetického draka…

Následovala kapitola o Praslovanštině. Není to staroslovanština, je však starší než 4000 let. Je i pokus o staroslovanské esperanto, tzv. mezislovanština.

Pak následovalo pitvání různých slov, což mělo dokázat, že všechny jazyky pochází z praslovanštiny. Třeba taková meteorologie souvisí s tím, že lidé pozorovali meteory.

Řekové si říkali, že pocházeli z Hyperboreje. Ta zanikla pádem ledu. Samozřejmě za to mohla Nibiru.

Angličtina má 25% slov neznámého původu, tedy pochází z praslovanštiny.

Etruská abeceda byla praslovanská, což dokázal Ant. Horák. Mykénské písmo je také praslovanské.

Disk z Faistu je také rozluštěn, použil slovanské písmo a přečetl ho Ing. Petr Kovář – jde prý o dopis slovanské princezny v zajetí.

Další výklady byly o tóře, kódech atd., a o knize Kód Bible od Michala Drosnina.  Ten z bible vyčetl, že ke katastrofě raketoplánu Columbie došlo proto, že start byl v sobotu. Jeden z astronautů byl totiž Žid, a ten přece nesmí pracovat.

Celé litanie nesmyslů byly vysloveny o tajemné Tartarii, říši, která prý existovala daleko na východě, tedy o tisíce let dříve než ti dinosauři a potopy.

Jeho typické protahování slov, a téměř výkřiky ve chvílích, kdy chce něco „obzvlášť důležitého“ zvýraznit, trvalo skoro 2 hodiny.

Poté nastoupil expert na pyramidy Valerij Uvarov.

Od něj bylo možné vyslechnout, že Putin skrývá UFO.

Poté vyprávěl pohádku, kterou si zjevně aktuálně cucal z prstu.

Jen pár bodů.

Naše genetika je marťanská.

Byla tady válka před 18 tisíci lety, kterou vyhráli mimozemšťané. Planeta Mars byla zničená. Ti, co přežili na Marsu, přešli na planetu Faeton. Druhá skupina přišla na planetu Zemi.

Na Zemi přiletěla kosmická loď ve tvaru pyramidy a přistála u člověka, který šel vedle po cestě. Jeho otec pocházel z Marsu. Sebrali ho a odletěli na jižní pól, kde byl portál do jiné dimenze. Ten je přesvědčil, aby nesterilizovali Zemi.

Pak přiletěl azurový asteroid, který zničil pevninu v Tichém oceánu a zahubil 64 milionů lidí. (přesně 64.124.574 a toto číslo jsem si nevytřepal z rukávu, jak říkal baron Prášil).

Mimozemšťané jsou tady, ale v paralelním vesmíru. A jsme ve staré dobré Šambhale.

Pak tu byl Ježíš, který mluvil o reinkarnaci. Je pohřben u Jeruzaléma a o hrob se starají muslimové. Udělal otisk na turínské plátno. A v nějaké mešitě je obraz o něm.

Marie byla pohřbená ve Francii.

Vše je napsáno ve staré ruské knize z roku 1152, někdo byl pokřtěn v Paříži v Montmartru. Bláboly byly až takového charakteru, že to překladatelka nepobrala.

Nad Kremlem se objevil v září 2009 trojúhelník a rotoval. Byl taky viděn v Pekingu a taky nad Amerikou.

Obr. 2 Tento trojúhelník rotoval … asi nad Kremlem… 

Za 150 let dopadne další asteroid. Vyhrajeme, když budeme čestní.

A proto začal Uvarov stavět v Rusku pyramidy. A prodává i pyramidy do kanceláře.

Ozval se i obchodní zástupce pro ČR, který hned udělal reklamu.

A to byl konec pohádky i celého setkání.

Kam tedy došla exopolitika?