Silvestrovské zprávy

Napsali o nás 😀

Rádi ukládáme žertovné komentáře, které o nás napsali naši „příznivci“.

Letos do sbírky TOP komentářů přibyl třeba tento. Jakýsi „Champolion“, jinak „profesor Zlatoděj“, luštitel všech možných rukopisů a šifer, včetně Voynichova, se nechal slyšet, že:

  • Champollione napsal
    Klub UFO … :-)))))) tak tuten klub je tedy voničem. Chlapci přistaňte s lítacím talířem a vůbec se nepleťte do rukopisu 408. Stačí si přečíst co napsal váš ředitel Vašíček a nebo Lenková a nebo Dudek. Na rukopisu musí pracovat vědecký pracovník ktrerý zná a ví co vědecká práce obnáší . To znamená musí ovládat staré i nové šifrování . Seznamte se stím jaká se používala ve středověku šifra. Na síti toho jistě najdete dost a dost. Také se seznamte s tím co znamená substituční šifrování a co znamená kabalistický numerologický system. Pak zjistíte že jste s celým vaším združením v P. Vejrejte radši na voblohu a nechte rukopis bejt. Vy mimozemšťani. 🙂 (https://www.voynichuvrukopis.cz/kniha-navstev)

Nepřekvapí u takového geniálního luštitele všech možných šifer, že nezvládá obyčejnou českou gramatiku. 😀

I Projekt Záře dostal zajímavou odpověď na svůj dotaz:

Svědek:

Zdravím, narazil jsem na ufo fotky o kterých jsem si myslel, že jsem je nechtěně
vymazal.

Manželka si 12.2.2018 všimla podivného objektu, který *visel* nad sousedovic
domem a jasně zářil, objevoval se i další dny, asi ve 20.00 se objevil a ve 23.00 h
tam, už nebyl.

Udělala pár snímků na mobilní telefon, některý den přizvala i sousedku s kvalitním fotoaparátem Nikon, když chtěla objekt vyfotit a zamířila na něj tak fotoaparát nefungoval, zamířila li jinam tak fotil normálně. Já jsem ty snímky zvětšil a na jednom se mi zdá, že jsou vidět jako by okna (foto – ufo tesetice). Bydlíme 5 km od vojenského prostoru Hradiště. Objekt zářil a byl tichý – vzdálenost neumíme odhadnout.

S pozdravem

Projekt Záře

Dobrý den,

abychom se mohli případem zabývat, prosím o vyplnění našeho dotazníku: http://www.projektzare.cz/pozorovali-jste-ufo/hlaseni-o-pozorovani-ufo/

Vladimír Šiška, www.projektzarecz

Svědek:

aha, no mě je to fuk zda se tím budete zabývat, příště, už bych vám nenahlásil ani kdyby přišli ET na kafe.

nazdar

projekt Záře:

Ve skutečnosti k vám na kafe nepřišli ET, ale pozoroval jste některou z jasných planet nebo hvězd. Pokud bychom podle dotazníku věděli, kam jste se na oblohu díval, mohli bychom vám potvrdit, o kterou planetu nebo hvězdu šlo. Ale když to
vědět nechcete…

zdar

***

Těšíme se na další žertovné komentáře!

Veselého Silvestra a hodně štěstí do nového roku!