Kdo rozluštil poselství z Crabwoodu ?

V posledních letech se ve slovenských záhadologických kruzích proslavila dvojka „Paulik & syn“, často se objevující na stránkách UFO magazínu i na stránkách českého Magazínu 2000 záhad.

Je s podivem, že tito dva vystupují jako autoři vyluštěného poselství z piktogramu z Crabwoodu! Při podrobném monitorování informací z internetu, které náš klub provádí, vyplývá, že poselství na disku z Crabwoodu poprvé vyřešil nějaký anonym jménem Richard, dopisovatel na stránce Lindy Moulton-Howeové, a to ihned druhý den po objevení piktogramu!

 Kolegové z KPUFO si také dali tu práci a prošli celou zprávu na disku, písmeno po písmenu. Dospěli k závěru, že obvinění autora „poselství“ z neznalosti gramatiky a psaní velkých a malých písmen, není na místě. I po zvětšení obrázku je někdy obtížné správně určit druh čtverečků (0 nebo 1) zvláště v místě stop po kolech traktoru. Při pozorném pohledu lze vyloučit chyby, které uvádí Paulíkovci. Je tam skutečně „We oppose…“ Chyby ve slově BELIEVE jsou zřejmě záměrné a napovídají o dalším skrytém kódu, který zatím nebyl nalezen. Písmeno B má o jeden čtvereček navíc a písmeno V má dokonce 12 čtverečků. Postup identifikace písmene V uvádí Paul Vigay.

Určitě není náhoda, že počet slov s velkými písmeny je právě 8.  

Člen KPUFO – Karviná, Ing. Eduard Beneš vysvětluje poselství takto:

V první řadě předesílám, že nevěřím na mimozemský původ zprávy. Současná technologie umožňuje přes družice zaměření jakéhokoliv bodu na Zemi s decimetrovou přesností. Přenos energie po mikrovlnném paprsku rovněž není mimo technologické možnosti velmocí.  Myslím, že zprávy z Chilboltonu a Crabwoodu mají společné pouze snahu o přesvědčení lidí o mimozemské přítomnosti. To je ta falešná karta, se kterou USA hrají už od Roswellu. Falešný dar je právě ten disk, který nám mimozemšťan vytvořený v Hollywoodu, nabízí. Zvláště varovná je poslední věta. „Conduit  closing.“ Není to prosté : „konec zprávy“. Já jsem to přeložil jako „Cesta se uzavírá“. Tedy – projekt se uzavírá, jeho první zkušební zaměřovací fáze.

Tvůrci agrosymbolů již dosáhli uspokojivého stupně přesnosti a teď začne další fáze, o jejíž následcích můžeme jen spekulovat. Nechce se mi ani pomyslet na to, že by to mohli vyzkoušet na lidi. Dopadli bychom jako uhynulý, vysušený hmyz, mnohdy přiškvařený ke stéblům v piktogramu.  

Zdroj:   Archiv KPUFO.CZ

error: Kopírování zakázáno!