Knihy

Odporúčame:

V CAD PRESS vyšla kniha :

k_zav

Oldřich Válek : Za hranicemi fyziky a psychologie / Úvod do humanistické psychotroniky

O AUTOROVI:

Oldřich Válek je zakladatelem Sdružení badatelů v psychotronice a předním badatelem, navazujícím na práce českých badatelů jako byl např. Jan Kefer, Břetislav Kafka, František Kahuda a Zdeněk Rejdák (jehož byl externím spolupracovníkem).

Zabývá se mezioborovou (hraniční) problematikou psychologie a fyziky, která je součástí popisného aparátu a metodiky psychotroniky. Jako badatel zařadil psychotroniku do systému vědy, zpracoval základní teoretickou koncepci psychotroniky, vytvořil model širší lidské psychiky a v současnosti pracuje na konceptu informace jako fyzikální veličiny. Tyto práce mají sloužit k základnímu výzkumu předmětu psychotroniky v psychologické a fyzikální rovině.

Z OBSAHU:

Širší pojetí lidské psychiky. Vědomí podle B. Kafky. Vědomí podle F. Kahudy. Šestý smysl a 3. signální soustava člověka. Komplexní mentální struktura. Vědomí a rozšířené vědomí. Diferenciace vědomí. Transpersonální psychologie a širší pojetí lidské psychiky. Lidská psychika podle C.G. Junga. Lidská psychika podle S. Freuda. Lidská psychika podle S. Grofa. Spirituální dimenze psychiky. Transpersonální zážitky. Synchronicita. Mimosmyslové vnímání. Magické myšlení. Bytí v lidské psychice. Korektivní percepce. Kognitivní věda. Informační věda a informace. Psychologické směry a lidská psychika. Psychospirituální prožitek. Fenomén psychického zrcadla. Pansofie psychotroniky. Psychotronika s duší a bez duše. Základní psychotronické jevy. Biologická plasma. Metody záměrné telepatie. Historie psychotroniky v Čechách. Informační fyzika. Vztah informace, energie a hmoty. Informační fyzika a psychotronika. Extramentalita a extramundalita psychiky.

Objednejte na : http://www.cadpress.cz/cadpress/eshop/0/3/5/11111-Za-hranicemi-fyziky-a-psychologie

 

Věnceslav Patrovský: Za hranicemi biotroniky

patr Kniha, nalezená v pozůstalosti známého badatele a záhadologa, Ing. V. Patrovského, obětavě přepsaná členy KPUFO a připravená k vydání u vyd. CAD PRESS.

Z obsahu:     * Záhadná místa na Zemi     * Alchymie     * Víte, co je radiestézie?     * Náš přítel magnet     * Úvahy nad gravitací     * Záhady na Měsíci a na Marsu     * Záhada kulového blesku     * UFO stále záhadné     * Kruhy a obrazce v obilí     * Letecké záhady starověku     * Paralelní svět a časové posuny     * Kde byl Ježíš mezi 13. a 30. rokem?     * Mariánská zjevení     * Mystika čísel?     * Věštby, předpovědi, varování, astrologie     * Obludy, příšery a monstra     * Reichenbachův ód, Reichův orgon a psychická energie?     * Neviditelné bytosti nebo psychická projekce? Vázaná kniha, 250 stran, formát B5/24 x 17cm. Vydáno ve spolupráci s Klubem psychotroniky a UFO, o.s.

Knihu lze zakoupit na adrese: http://www.cadpress.cz/cadpress/eshop/0/3/5/10230-Za-hranicemi-biotroniky  

Pavel Kroupa: Kameny krve a víry 1

foto_1_500Kniha českého autora sa zamýšla nad něktorými problémy a záhadami neolitických svatyní Bretaně, Malty a Slovenska.

Pavel Kroupa: Kameny krve a víry 1. Karpana, Praha 2010, 280 (140 stran fotografie).

Blíže : http://www.karpana.cz/knihy/kameny-krve-a-viry-1/

O knihu pište na : http://www.karpana.cz/kontakt/

 

570901_715739_medium Český spisovateľ Jan A. Novák vydal knihu „Putovanie po najvačších záhadach  Slovenska“. Nakl. XYZ, Prah, 2010. 336 s., Cena 10,13 EUR

Navštivte stránky autora : http://www.novakoviny.eu/      

 

 

IRŠA,  Rudolf:

  • Slovo o Slovanoch, ich démonoch a bohoch
  • Najstaršie dejiny slovenských kráľovstiev
  • Kultové kamene, tajomné  magické
  • Mýty, bohovia a nepozemšťania
  • Veľká Dračica a jej mágia
  • Kamene pradávneho času
  • Magna Slovenia – Stratené kráľovstvo a zabudnutá slovenská zem

Viac info

PERSPEKTIVY  PSYCHOTRONIKY, z pera spoluzakladatele cesko-slovenske psychotroniky a presidenta Slovenske psychotronicke spolecnosti MUDr. Rosinského. Recenze / podrobne info: http://www.cadpress.sk/psychotronika.htm

CHOROBY Z NENAVISTI – URKNUTI, OCAROVANI, PROKLETI recenze / podrobne info: http://www.cadpress.sk/psychotronika.htm Pod tlakem enormniho zajmu ctenaru jsme nuceni pristoupit narychlo k dotisku teto publikace, jelikoz naklad je temer vyprodan … a zajem ctenaru pretrvava (navzdory tomu, ze mnozi knihkupci jej ignoruji).

CAD PRESS, E-mail:  info@cadpress.cz /  info@cadpress.sk / cad@seznam.czcad@atlas.cz  Telefon: 00421 903 159 404. Homepage vydavatelstvi: http://www.cadpress.sk

knihaMiroslav Karlík: UFO na Slovensku

Občan Slovenské republiky Miroslav Karlík se už desítky let zajímá o problematiku a výskyt UFO.

Od roku 1992 je členem skupiny slovenských nadšenců – UFO KLUBU, která se zajímá především o nevysvětlitelné nebeské úkazy.

Do konce roku 2008 skupina prověřila a zdokumentovala 383 hlášení o výskytu UFO a taktéž prozkoumala 18 piktogramů v obilí, objevených na území Slovenské republiky.

Slovenský UFO KLUB spolupracuje s ufology několika evropských států a vyměňuje si s nimi informace. Tato publikace obsahuje nejzajímavější zdokumentované události, a to včetně nákresů, originálních fotografií a výpovědí očitých svědků.

Druh vazby: Vázaný, počet stran: 128, Formát: A5, ISBN: 978-80-7424-000-3, EAN: 9788074240003, Nakladatelství: Dialog Liberec

error: Kopírování zakázáno!