Konspirační guru David Icke míří do Česka

Do ČR se chystá jakýsi David Icke, prý král všech konspiračních teorií, pravý „konspirační guru“. V Praze má vystoupit na celodenním simultánně překládaném semináři.

icke

Co nám vlastně chce sdělit?

Jeho příjezd nikoli nezištně oslavují známé „konspirační“ servery — Osud, Matrix, Cez okno a jiné.

Je pravda, že z publikovaných článků a úryvků knih se dozvídáme neuvěřitelné věci. Celý svět je samozřejmě prošpikován tajnými společnostmi, až si připadáte blbě, že v žádném sami nejste. Ale co víc, tyto společnosti jsou v podstatě řízeny mimozemskými ještěry…

Jak se stát „králem konspirace?“

Vezmete jakoukoliv věc nebo fakt, posbíraný z chabých znalostí historie, politiky nebo jiného oboru lidské činnosti, a přiřknete ho činnosti tajnému spolku, spojeného s mimozemskou ještěří rasou. Různé dějové zvraty jsou pak dílem konfliktů těchto různých ras, které musíte nějak „mimozemsky“ nazvat, třeba Aryané, Greys, Hmyzí rasa, apod. Zajisté jste nevěděli, že Habsburkové jsou Nordikové, co se kříží s Reptiliány.

Kdo by ovšem chtěl v těchto údajích hledat nějaký systém, má smůlu. Je v tom takový chaos, a to je to pravé ořechové. Každému, kdo by to chtěl rozplést, se musí rychle zatočit hlava a pátrání rychle zanechat. Ptáte se, kde jsou důkazy takových tvrzení?

Co vás to napadlo se ptát po důkazech, když je vše tajné? Zdání pravdivosti všemu dají právě jen ty útržky historie nebo všeobecně známých fakt. Ovšem jak se tedy k opravdovým tajným informacím dostal sám „konspirační guru“? Inu, v podstatě snadno. Zapojí se prostá fantazie, splete se všechno se vším a výsledek vás samotné udiví. Je třeba s podivem, že David Icke nehovoří o mimozemském původu Slovanů. Vždyť v zárodku této rasy je mimozemská „Ptačí rasa“. Proto se o Slovanech říká, že mají „holubičí povahu“. Ovšem stopy této rasy lze nalézt po celém světě. Právě tato rasa postavila záhadné stavby v tichomořském Ponape, koneckonců zdejší legendy jsou plné „ptačích lidí“.

Ptáte se, kde lze získat takové šokující informace? No samozřejmě z tajných archivů. Copak David Icke snad prozrazuje zdroje svých informací? Nemusí, a v tom je právě ten půvab. Konspirační teorie se zkrátka dokazovat nemusí. Stačí jen najít dost pitomců, kteří tomu budou naslouchat a za takové „objevy“ dokonce platit.

Vidíte tedy, že stát se tvůrcem podobných objevů je velice snadné. A cena takového semináře? Pohybuje se kolem 1000 – 1200 Kč. Můžeme si být jisti, že bude nabito…

Podľa: http://www.projektzare.cz/konspiracni-guru-david-icke-miri-do-ceska/aktualne/

error: Kopírování zakázáno!