Čo uvidíme cez takéto okno?

V novembri 2008 zahájil provoz internetový zpravodaj Cez okno.

Jak se píše v úvodním článku, má být věnován duchovnu a cestě za poznáním. 

„Poznání“ je tu však chápáno velmi svérázně. Vedle aktualit z politického dění se portál zaměřuje především na ty nejdivočejší konspirativní materiály, přebírané od „osvědčených“ webů, které není třeba ani jmenovat, a pak už od kohokoli, kdo přináší jen ty nejujetější fantazie.

Podívejme se na některé rubriky podrobně.

Quo vadis neboli – Kam jdeme? je plné katastrofických zpráv a předpovědí.

Rubrika 1989 je opět plná přesvědčení, že všechno bylo jinak.

Zdraví – je plné článků o tom, že klasická medicína škodí.

Až rubrika Utajované dějiny naznačuje, že půjde do tuhého. Zajisté jste nevěděli, že v prvohorách se začalo rozvíjet vesmírné cestování. Vždyť i dinosauři, ptáci a ovocné stromy byly dovezeny na tři planety – Zemi, Mars a Uran. (http://www.cez-okno.net/clanok/andromeda/prvohory-a-druhohory-utajovane-dejiny-zeme-cast-iv) Dozvíte se to od jistého Alexe Colliera, kontaktéra s civilizací v Andromédě, jehož články najdete i v dalších rubrikách. Díky němu se dozvíte i další podrobnosti o mimozemských civilizacích, např. to, který druh klade vajíčka.

Skutečné lahůdky jsou články, přebírané ze stránek Orgonet. Tak třeba 27.11.2009 (numerologicky významné datum!) Obama sdělí všem v televizi pravdu o kontaktech s mimozemšťany. http://www.cez-okno.net/comment/reply/2069#comment-form Že jste si včera takové zprávy nevšimli ? Datum prošlo a redakce se k takovému debaklu raději dále nehlásila.

Vrchol konspiračního spiknutí představuje článek ze stejného zdroje. Jeden z čtenářů si všiml, že různé teploměry mu ukazují různou teplotu a vyvodil z toho, že stejně, jako se rádiově upřesňuje přesný čas, jsou tak stejně od jakési tajné vlády zkreslovány údaje o teplotě. (Záhady teploměru: co když nám falšují i teplotu? – (http://www.cez-okno.net/clanok/ekopohlad/zahady-teplomeru-co-kdyz-nam-falsuji-i-teplotu)

V repertoáru spiknutí nesmí chybět ani chemtrails. Kromě sugestivního článku „Chemtrails zabíjí“ se terčem nenávisti staly stránky NASA, objasňující dětem podstatu contrails, tedy kondenzačních par za letouny, což prý je důkaz oficiální dezinformace bezbranných dětiček, kterým se tak brání v přístupu k jedině správným informacím. (http://www.cez-okno.net/clanok/chemtrails/oficialni-desinformace-o-chemtrails-pro-deti)

Obzvlášť s rozechvěním otevřete rubriku Věda. Hned v počátcích se od jakéhosi Viktora Vaška dozvíte, jak škodlivé je pro děti jakékoli očkování. Hned poté o zážitcích těch, kteří pobíhají po krajině a zahrabávají orgonit u vysílačů, aby eliminovali jejich negativní působení.

Dále na otázky o prasečí chřipce odpovídá odborník z nejpovolanějších – Jiří Mário Mašek, kdo jiný.

Další článek je o tom, jak se vyléčit bez léků – pitím zředěného prostředku SAVO, maskovaného pod názvem MMS. A jsme na konci první stránky rubriky „Věda“.

Chcete-li si zachovat zdravý rozum a nezemřít – ne od chemtrails, ale od smíchu, další rubriky ani neotvírejte. Je zřejmé, že přes toto okno se doberete jedině k takovému poznání, že blbost je nakažlivá a nezná hranic.

Prevzaté z : KPUFO.CZ

error: Kopírování zakázáno!