Pohřbení mimozemšťané ve střední Africe?

Na zahraničních záhadologických stránkách se již nějakou dobu opakuje stále stejná zpráva.

Je s   podivem, že ji ještě nikdo nepřevzal z našich „osvědčených“ serverů. Zde je:

Antropolog Hugo Childs objevil ve střední Africe pohřebiště staré asi 500 let. Podle něj nalezená těla v hrobech patří mimozemšťanům. „V hrobech je nejméně 200 těl. Překvapilo, že těla jsou velmi dobře zachovalá. Teď se snažíme zjistit, jak se objevily na Zemi, a co je zabilo,“ řekl. Pohřbená těla nemají oči, ústa a nos, mají nepřiměřeně velké hlavy, a jejich velikost je více než dva metry.

Tyto okolnosti přinutily antropology, aby nalezená mrtvá těla označili za  mimozemské bytosti, které zahynuly, protože neměly žádnou imunitu vůči pozemským infekcím. Podezřelé mumie, mírně připomínající lidi, vědci našli v pravý čas. Nicméně, většina anomálií jsou důsledkem genetické deformity. Je třeba říci, že vyhlášení o mimozemském původu koster, bylo příliš časné. Tak o tom psal evrazia.org. A zde je vylepšená verze této zprávy:

Na Zemi se našel hřbitov mimozemšťanů

Ve střední Africe vědci našli hřbitov mimozemských vetřelců, pohřbených před 500 lety! „V hrobech je nejméně 200 těl. Překvapivě jsou velmi dobře zachovalé. Teď se snažíme zjistit, kde se objevily na Zemi, a co je zahubilo,“ řekl v listopadu 2009 na tiskové konferenci v městě Kigali (Rwanda), švýcarský antropolog, Dr. Hugo Childs.

Podle zprávy Weekly World News našel tým antropologů tajemný hřbitov během průzkumu rwandské džungle. Zpočátku výzkumníci předpokládali, že narazili na pozůstatky starověké vesnice, ale vykopávky ukázaly, že zde po lidech ani jejich obydlích ani jiné činnosti nejsou vůbec žádné stopy. „Všechny hroby byly hromadné, v každém z nich bylo pět těl. Velikost stvoření se ukázala být docela slušná – asi 7 stop (cca 2,13 m),“ říká Childs. „Hlavy jsou nepřiměřeně velké a úplně chybí ústa, nos a oči. Myslím, že komunikovali mezi sebou telepaticky a pohybovali se jako netopýři, s pomocí nějakého biologického radaru.“

Antropolog také navrhl, že bytosti byli součástí mimozemského výsadku, který se po přistání na Zemi setkal se smrtícím virusem. Zdá se, že tyto bytosti nebyli imunní vůči pozemským nemocem, a mohli tak zemřít i od běžných chorob.

„Někteří z nich přežili a uletěli, protože jsme nenašli v blízkosti žádné pozůstatky cizí sondy,“ dodává Dr. Childs. „Samozřejmě, že naše vykopávky stále ještě probíhají, a ještě nevíme, jaké překvapení je před námi.“

Vědci zatím odmítli sdělit souřadnice hřbitovu s odůvodněním, že ho chtějí uchránit před nájezdem davů dobrodruhů. Nicméně slibují, že po dokončení své práce přesné umístění hřbitova bude uvedeno. „Náš objev může změnit tvář světa, v němž žijeme,“ řekl Dr. Childs.

Další varianty této zprávy a okomentování, lze nalézt ještě:

Jak je to tedy?

Není divné, že se jméno toho antropologa Dr. Hugo Childse, při hledání v Google objevuje jen a pouze v souvislosti s touto zprávou (resp. jak byla přebírána různými dalšími servery)? Je to tedy antropolog, který do této chvíle nic neudělal, nepublikoval jediný článek, natož knihu, nefiguruje u jediného ústavu ani univerzity? Můžeme očekávat potvrzení mimozemské přítomnosti? V souvislosti s touto zprávou ani náhodou… Pamatujte na to, až se taková zpráva někde objeví v češtině jako bůhvíjaká senzace.

Zo stránok : KPUFO.CZ

error: Kopírování zakázáno!