Co je to orgonit?

Už nejednou jsme psali o strachu z nových technologií a o tom, jak toho různí chytráci využívají k balamucení lidí.

Rozšíření mobilů a elektroniky však již prostupuje všechny oblasti našeho života a prosté nálepky už nestíhají vše ochránit. A tak se přichází s prostředkem, který zvládne vše a z gruntu. Už dost nálepek na mobily a počítače, je třeba přijít s komplexnější ochranou.

Takže – musí se jít přímo ke zdroji – tedy k vysílači elektromagnetického záření a … a co s ním ?

„My jim to ogiftujeme…“

Co je to gifting? „Zahrabte mělce do země kousek orgonitu v blízkosti budovy s vysílačem. Jeden malý kousek orgonitu, tzv. TB, přemění zhoubnou energii průměrného vysílače asi o 12 prvcích (ploché panely, bubínky, tyče) v léčivou životní sílu, orgon. Každá instalace se tak změní na vysílač pozitivní energie.“ (1)

Co si přát víc? Teď už jen opatřit si orgonit. Co to je ? Je to „směs kovových třísek zalitých v umělé pryskyřici. Organická pryskyřice energii přitahuje do sebe ale zároveň je odrážena třískami. Tím vzniká velmi rychlý a chaotický pohyb energie,“ dozvíme se od odborníka na slovo vzatého – (2).

Všimněte si, jak lze perfektně využít kovového odpadu, pokud bydlíte u nějaké strojařské dílny. Pokud nemáte kovové špony, využijte jiného materiálu, samozřejmě přírodního! Zde třeba máte návod na výrobu orgonitu z cukru – (3)

A pokud nemáte čas na výrobu, není nic lehčího, než si orgonit koupit od některého z prodejců ! Třeba domácí orgonitové hrudky 5 x 5 cm pořídíte za 60 Kč. (4) Ceny se však pohybují i daleko výše.

A jak tedy eliminovat činnost nebezpečných vysílačů?

„Pokud bydlíte v bezprostřední blízkosti takového vysílače či kousek dál, (co je to „kousek“ se  nechává na připodělanosti magorů, kteří něčemu takovému věří) obložte si byt orgonitovými prostředky. (…) Dejte si nejméně jeden do každého rohu bytu, čím více tím lépe. Pohlcuje to i elektromagnetické záření z televizorů, počítačů, wifi, kterým jsme taky zcela prostoupeni…“ (5)  Takže máte co dělat a do čeho vkládat peníze…

„Svatý ruční granát“…

Pak už jen vyrábíte orgonitové HHG – neboli Holy Hand Granade – Svaté ruční granáty –  (6) – a jezdíte s nimi po kraji a obkládáte jimi všechny vysílače, které potkáte. Znáte třeba Hošťálkovice? Je to klíčové místo, které je třeba neodkladně ogiftovat! (7)

Z této zábavy se stalo prý celé mezinárodní hnutí „giftařů“, což dokazuje, že blbost nezná hranic. Třeba české orgonitové fórum najdete zde : (8). Ona totiž přeměna zlých vysílačů na šiřitele pozitivní energie není jediné využití orgonitu. Můžete jím třeba čistit vodní nádrže, čímž významně konkuruje „diamantové vodě“. (9)

A víte třeba, proč se Jižní Afrika vyhnula v roce 2002 hladomoru? Je to samozřejmě opět zásluha giftařů, kteří celý tento stát obklopili orgonitem. Oni tím totiž zajistili déšť a tak se dostáváme k největšímu strašáku našich konspirátorů – chemtrais. Orgonit totiž účinkuje i zde. Náhlý přírůstek orgonu totiž vyčistí v tom místě atmosféru od chemikálií. Ovšem Síly Zla to okamžitě nějakými čidly zjistí a hned pošlou zvýšený počet chemtrailsujících letounů! viz (10)

Pokud si ale vytvoříte vlastní Cloudbuster – (11) – chemtrails se budou rozpouštět velmi rychle! Jen pozor na černé vrtulníky, které okamžitě hledají tak drzé narušitele globálního práškování!

Při čtení tohoto blouznění vás nesmí mást zdánlivá modernost těchto objevů. Základ je totiž už velmi starý. Ten nalezneme už v učení W. Reicha (1897 – 1957) o orgonu. Ten prý má kosmický původ a nevzniká v těle, ale člověk je jeho přijímačem. Reich sestrojil orgonovou komoru, kde lidé měli být vystavováni silnému proudu orgonu a takto léčeni. Na principu orgonu později sestrojil i přístroj, jímž údajně dokázal rozhánět mraky na obloze či přivolat déšť. viz (12)

Z těchto nesmyslů čerpal i známý doc. Chudáček, alias Martin Setox, při výrobě svých „ódogenerátorů“, (viz: Vědecká a výzkumná činnost v pojetí doc. I. Chudáčka. ZAZ č. 5/1999 – online (13), aby se tak tento nesmysl po desítkách let vzkřísil ke spokojenosti mnoha výrobců a obchodníků se strachem a hloupostí lidí.

Čtěte také:

error: Kopírování zakázáno!