Cestovatelé jinými světy

Na různých sympóziích a fórech věnovaných záhadným fenoménům se člověk nejvíce dozví při večerních sezeních, kdy se nejen sám svěří se svými nevšedními, zážitky.

Byl to i případ jistého pana F., který se stal už vícekrát objektem zájmu bytostí z kosmu. Poprvé k záhadnému zážitku došlo tak, že ležel v polobdělém stavu na posteli, když najednou ucítil, že neovládá svoje tělo, nemůže se ani pohnout, ovládat končetiny, pouze vnímat a dívat se. Najednou se objevili „oni“, vysocí asi 1,60 m, v černých těsných kombinézách. Pouze matné žluté tváře a ruce měli holé. Oči černé, bez bělma. „Konverzace“ probíhala telepaticky.

Panu F. se tyto věci začaly stávat od roku 1992. Přicházeli i třikrát týdně. Zpočátku se bál, ale po čase strach zmizel a zůstával pouze požitek z cest časoprostorem, na jiné planety, do paralelních světů. Jeho tělo během těchto cest zůstává na zemi, cestuje pouze astrální tělo. U našich sousedů na Slovensku se objevují zvláštní bytosti, a to v bytech některých lidí. Paní S. například potvrzuje, že i do jejího bytu chodí zvláštní bytosti, které navíc nevidí pouze ona, ale občas i její hosté.

Pan F. říká, že bytosti, které ho navštěvují a doprovázejí, mu navrhují, aby se pokusil dostat kamkoli bude chtít. Jednou ho napadlo, že chce navštívit Mars: ne jeho povrch, ale vnitřek této planety. Tvrdí: „Hned, jak jsem na to pomyslel, už jsem tam byl. Prostor není překážkou nehmotné energie, jakou se v té chvíli stávám. Letěl jsem se svým průvodcem velkým tunelem. Odněkud vím, že tunel se nachází pod povrchem této planety a je zabudován v obrovském podzemním komplexu. Tunel je široký a vysoký několik metrů, má půlkruhový strop. Navzdory tomu, že tam neexistuje žádný zdroj světla, je tam světlo – spatřil jsem, že stěny mají krémovou barvu.“

Ve chvíli, kdy tohle všechno pan F. vyprávěl, jednomu z mladých mužů, který jeho vyprávění slyšel, se začaly třást ruce, ve kterých držel kameru. Přítomní se na něj překvapeně podívali, ale on jen tiše zašeptal: „Ten tunel jsem viděl a znám… i já jsem tam byl…“

(žo; Spirit 4. 4. 2005) Archiv KPUFO.EU/SK

error: Kopírování zakázáno!