Co provádějí Elity?

„Tak nám Elity zatajujou západ Slunce, paní Müllerová,“ řekl by Josef Švejk po přečtení dalšího výplodu na Orgonetu.

Ten už se mohl pochlubit milióntým návštěvníkem, takže je na zvážení, jaké procento tyto stránky navštěvuje jako zdroj dobré zábavy, a jaké procento návštěvníků bere zdejší výplody opravdu vážně. Elity už nám tedy zatajují východy a západy Slunce, stěžuje si tam jedna pisatelka, neboť když bydlí v hlavním městě, je obloha tak posprejovaná chemtrails, že slunce samozřejmě není ostře vidět.

Proč se tak děje ?

Je samozřejmé, že je za tím opět spiknutí. Elity schválně zamlžují východy a západy Slunce, neboť právě v té chvíli ze Slunce proudí nejvíce životní energie … „nechtějí, abychom měli tu energii odkud brát…“  (1)

Chemikálie v atmosféře prý tak opět zavinily zářijové povodně, za horlivého přispění místních radarů, které vytvářejí na snímcích záhadné „kroužky“ (2). Je zřejmé, že v severních Čechách nemají vůbec žádný orgonit!!!

Ale to není všechno! Působení světových Elit sahá dál, než si myslíme! Za dalším odhalením však musíme na jiný osvědčený server – Osud. Ten už dávno tvrdí, že kataklyzmata na Zemi, zejména povodně v severních Čechách, řídí Měsíc. (Sice minulé povodně způsobily prý místní chemické továrny, ale nešť.)

Objevy cyklických katastrof páně Maška ovšem vědci neberou do úvahy, čímž ukazují, že o počasí neví vůbec nic! Tak to ovšem je se všemi vědci, vždyť nejhorší jsou právě vysokoškoláci, kteří mají dočista vymytý mozek, neboť Systém (samozřejmě ovládaný Elitami), na ně působil nejdéle. (3) Logicky z toho vyplývá, že ideálem Osudu je čtenář, co nejméně zasažený Systémem, tedy s co nejkratší školní docházkou.

Článek plný takových závažných odhalení podnítil k diskusi další čtenáře, kteří se zjevně „osudovému ideálu správného čtenáře“ nejvíce přiblížili.

Jeden se svěřil, že tento zářijový úplněk byl obzvláště anomální, neboť ho pozoroval celé 3 dny! Další sdělil, jak „před časem proniklo na veřejnost, že Elity prohlásily, že pokud nepomůže chemtrailsování a další snahy uzavřít atmosféru před kosmickým a slunečním zářením, pokusí se posunout Zemi směrem dál od Slunce. Nemám jiné vysvětlení, než že tento proces již započal…“

Jiná diskutující již od dětství vidá záhadný jev: „Do výčtu anomálií Měsíce bych ještě přidala, že se velmi často objevuje na obloze i ve dne, když je slunce vidět. To dělal už když jsem byla škvrně a nikdy mi to nikdo nevysvětlil. Dělá to i dnes.“ (4)

Budou-li se čtenáři držet doporučení Osudu o vzdělání, dočkáme se jistě i dalších „objevů“… 🙂

Odkazy:

1. http://orgo-net.blogspot.com/2010/09/vychody-slunce-take-zastiraji-jasne.html

2. http://orgo-net.blogspot.com/2010/09/opet-klimaterorismus-nad-ceskem.html

3. http://www.osud.cz/zarijove-povodne-jako-ty-srpnove-ale-prd

4. http://www.osud.cz/co-se-deje-mesicem-co-se-deje-se-zemi

Zo stránok : KPUFO.CZ

error: Kopírování zakázáno!