UFO International Congress, 2012 – Arizona, USA

Reportáž z pera Roberta Sheaffera

21.únor 2012

Jsem na 21. mezinárodním UFO kongresu kousek od Scottsdale v Arizoně. Zasedání začíná od zítřejšího rána. Mnozí z hlavních osobností v problematice UFO tady budou také. Když jsem loni v létě zapisoval své poznámky z předchozí návštěvy MUFONského fóra, udělal jsem tak až po příjezdu domů. Obávám se, že nebudu mít moc času zapisovat informace pravidelně v následujících dnech, ale budu se snažit dopsat chybějící co nejdříve.

Když se mi dostal do rukou program na dnešní noc, tak by měly být jen dvě věci. Film a pozorování noční oblohy. Pozorování je organizováno UFO Skywatch of Fountains Hills – skupinou z Arizony. Ti používají pro pozorování velice výkonné vybavení pro noční vidění, tak, aby viděli každý pohybující se objekt. Jeden chlápek seděl za počítačem a měl na něm malou kameru, která mířila rovnou nahoru (víceméně) a postupně s ní pohyboval po kouscích. No, ukázalo to o hodně více hvězd na obrazovce, než které je možné pozorovat pouze očima. Také jste si mohli lehnout do speciálního “antigravitačního lehátka” a za pomoci dalekohledu s nočním viděním sledovat oblohu a to vše za 20$. (cena brzy spadla na 10$, tak aby vydělali aspoň něco).

Viděli několik letadel nebo satelitů, ale také různé malé třepetající se objekty, které měnily i směr. To ale spíše byly sovy, netopýři nebo noční můry. Každopádně kamera měla skvělý širokoúhlý objektiv, bohužel ale s otřesnou hloubkou záběru, když někdo objektiv zašpinil prachem nebo otisky prstů, tak to následně pak vypadalo jako vzdálené hvězdy. Takže není z displeje možné určit, jak vzdálené by ty viděné objekty mohly být. “Dneska jsme viděli spousty UFO”, povykoval tam jeden náhodný pozorovatel. No spíše bych řekl, že cokoliv viděl, bral jako UFO.

Večerní film byl: “The Truth is Out There”.

Jeden z těch, kdy si produkční filmu pravděpodobně nemohl dovolit koupit stojan pod kameru nebo si možná skutečně myslel, že záběry budou vypadat vice realistické, jakoby z levné kamery držené v ruce, když se po celé dvě hodiny a dvacet minut bude záběr v jednom kuse třepat. V každém případě, třepající se záběry u mě vyvolaly po chvíli příznaky mořské nemoci a nebyl pro mě jediný důvod se zajímat o to, co ten Dean Haglund říká, a proto jsem tam nezůstal déle jak hodinu a půl.

22. únor 2012

Setkání začalo ve středu ráno, kdy Chuck Zukowski mluvil o úspěchu ohledně zmrzačených krav, které mimozemšťani doslova nakrájeli a rozsekali na kostky a to takovým způsobem, že může studovat jejich ruční práci. Prezentoval tři hrůzostrašné snímky, dodávajíce, že vždy bere své tři děti s sebou, aby mu mohli případně pomoci při vyšetřování. Tvrdil, že občas zaznamenává silné elektromagnetické pole, které vychází ze zmrzačených krav a spekuluje nad tím, že by se mohlo jednat o zbytky záření z nějakého mimozemského zařízení. Já jsem přemýšlel nad tím, proč se pole nerozptýlilo rychlostí světla.

Zukowski vysvětloval, že jeho webová stránka je http://www.UFOnut.com a to jenom proto, že přesně tak ho lidé nazývají. (UFO trouba 🙂 ) Poznamenal také, že to vypadá, že mrzačení postihuje dobytek některých farmářů, i když jsou s ním v pohybu. Já bych řekl, že to, co pronásleduje farmáře jsou jejich sklony připisovat některé neobvyklé záležitosti mimozemšťanům. Dále přišel na to, že mrzačení nějak souvisi s 37” severní šířky, protože tyto paranormální jevy jsou nejčastěji hlášeny práve z těchto oblastí a to dohromady vytváří jakoby pás podivných událostí, který probíhá napříč celou zemi. V sekci volné diskuze zazněla jedna zajímavá otázka a to, jestli mimozemšťané unášejí dobytek právě proto, aby vytvořili nějaký druh hybridních plodů. Chuck si myslí, že by to tak mohlo být. Vytvoření hybridu mezi mimozemšťanem a skotem může být vysvětlení pro jejich zvláštní zájem obzvláště o spodní partie skotu.

No, tak teď na to skutečně kroutím hlavou. Jestli tohle čtou nějací karikaturisti, tak neváhejte nakreslit, jak by mohlo vypadat skoto-reticulan, tak, aby se to dalo publikovat. A někdo by mi také mohl navrhnout alespoň jeden důvod, proč se cizinci tak moc zajimají o chov s dobytkem!

Clifford Clift byl před nedávnem odvolán nebo spíše vyřazen z pozice mezinárodního ředitele MUFONu, protože jsem slyšel celkem dost klepů a reptání během loňského MUFON symposia, mám podezření, že spíše šlo o to druhé. Včera večer jsem ho zahlédl v jedné restauraci a představil jsem se mu. Vypadal celkem v pohodě a upřímně řečeno zbavil mě všech obav ohledně budoucího fungování MUFONu. Začal svou řeč poohlédnutím na některé statistiky MUFONu a také, že každý měsíc přijímají okolo čtyř hlášení o pozorování zvláštních bytostí. Šel hluboko do MUFONských největších “pokladů” z těch “starých zlatých” dob, pak nás zasypal další sérií informací o známém kapitánu Mantell z roku 1948, nebo kdy jeden ze strážců viděl 450stop (150m) široké plavidlo, které se pohybovalo přímo nad vězením a také UFO, které přistálo v kuwajtských ropných polích roku 1976. Nullius in Verba, Clifford. „Take no one’s word for it.“ To je to, co odděluje vědu od lži.

Yvonne Smith dělá hypnózu lidem, kteří myslí, že byli unesení do UFO. Abductologie ve starém stylu Hopkinse/Jacobse/Macka není stále ještě úplně mrtvá. Je tady stále Yvonne Smith a Barbara Lamb (ta je tady taky, ale nebude mluvit). Smithová nám ukázala mnoho obrázků příšer nakreslených dětmi, a které prý přisly do jejich ložnice. Samozřejmě jsme důkladní a víme, že to nejsou příšery, ale mimozemšťané. Alespoň že “mimozemská hybridní rada”, o které Smithová mluvila, nezahrnuje krávy.

Dozvěděli jsme se, že mimozemský implantát, který byl náhodně vyjmut Ronu Noelovi doktorem (lékařem na léčbu chorob nohou) Rogerem Lei, je vyroben z jednoho z nejtvrdších materiálů, se kterými se kdy setkal. Jestli je to pravda a může to být prokázáno, (o čemž pochybuji), tak by něco museli mít. (Poznámka pro mě: zjistit, jestli je vůbec v Kalifornii legální nechat pediatrem operovat rameno).
Smithová dále dramaticky napínala ohledně údajného masového únosu do UFO v roce 1994 v nóbl hotelu del Coronado kousek od San Diega, a to během toho, kdy lidé byli na UFO konferenci, kterou sama zorganizovala. Mám takový pocit, že tuhle záležitost bude prezentovat do pozice jedné z nejdůležitějších UFO případů a myslím, že o tom ještě uslyšíme.

Antonio Huneeus mluvil o “nejlepších UFO případech od dávných časů až do současnosti”, které pokrývají celou skupinu různých zemí, takže si myslím, že není žádné překvapení, když přetáhl čas určený jeho pasáží. Připadal jsem si, jako bych poslouchal Ericha von Danikena nebo možná dokonce „Starověké cizince“ na History Channel. Tohle mě skutečně nudilo, což jsem alespoň využil jako příležitost k spánku. Minule A. Huneeus napsal některé velmi rozumné a vyvážené články, ale dnes tam opatrnosti nebyl ani náznak.

Posledním přednášejícím ve středu a podle mě tím nejzajímavějším, byl UFO žurnalista Lee Speigel, nyní v Huffington Post/AOL News. Speigel upozornil všechny posluchače, aby nevěřili všemu co čtou, vidí nebo slyší o UFO a také předložil mnoho příkladů, které to jen potvrzovaly. Vyprávěl svou vlastní příhodu ohledně pozorování UFO z roku 1973, během zmatků v Severní Karolíně, které šel vyšetřovat pro CUFOS J. Allana Hynka. Přesně to, co ho silně ovlivnilo a nasměrovalo v záležitosti UFO. Ohledně slavného UN UFO Kertuffle z roku 1978, zahrnující mimo jiné i Erica Gaira, ministra Grenady, J. Allena Hyneka, Jacquese Vallée a astronauta Gordona Coopera, Speigel vysvetlil, jak to zorganizoval. Věděl jsem, že byl do toho zapojen (je na pár fotkách), ale neuvědomil jsem si důležitost jeho role.

W. Strieber se svou ženou Annie

Také všechny rozesmál vyprávěním o tom, jak dělal pravidelný UFO program pro NBC radio v New York City a jak byl tlačen k tomu, aby chodil po městě kvůli propagaci show a byl jako “emzák”, vypadající tak trochu jako Marvinův Marťan.

Oznámili nám, že Bruce Maccabee nebude schopný mít řeč v pátek, jak bylo plánováno, protože je nemocný, takže bude nahrazen Stanem Romankem, který se stal velice známým, když na Youtube poslal video s mimozemšťanem, který se koukal do jeho oken.

Výsledkem toho bylo, že se samozřejmě našli i další lidé, kteří posílali ještě lepší videa mimozemšťanů, kteří se jim také „dívali do oken.“ Stan a jeho žena Lisa budou mluvit o jejich nové knize. Možná vám také mohou pomoci udělat záběr mimozemšťana, koukajícího se do vašich oken.

24. únor 2012

Čtvrteční program začal Peter Robbins. Vzdal uznání abduktologovi Buddu Hopkinsovi, kterému dělal osobního asistenta. Předčítal z některých Hopkinsových publikací a doplňoval také i dalšími z Hopkinsových vzpomínek. Rovněž vyprávěl nanejvýš pochybnou historku o tom, jak Linda Napolitano, jedna z Hopkinsových nejoblíbenějších unesených, údajně použila paralyzační pistoli proti stráži, která se snažila držet lidi uvnitř budovy WTC po zásahu prvního letadla 11.9.2001, i když se všude už tříštilo sklo.

Neslyšel jsem celou řeč, tak nevím, jestli se nějak kriticky zmiňoval ohledně Hopkinsových metod a nebo čestnosti jeho předchozí ženy Carol Rainey. Myslím si, že ne, a taky si myslím, že se nezmiňoval o legráckách Jamese Moseleyho o tom, jak prošel na UFO konferenci kolem Hopkinse a Budd mu dal fakáč.

Také říkal, že Hopkins nebyl rád, když byl otravován blázny. Problém byl v tom, že kdokoliv nesouhlasil s Hopkinsem v nějaké zásadní věci, byl považován za blázna.

David Sereda hovořil o průlomu v komunikaci s ET, údajně rychlejší než světlo. Mělo by to být jednoduché, když použijete skryté harmonické kódy vesmíru. Jaké je to tajemství? Vše je to díky krystalům. Velké pyramidy jsou také krystalické oscilátory, protože jsou vyrobeny z kamene a ten krystaly obsahuje. Byly používány k posílání vzkazů rychlejších než světlo někde k hvězdám v souhvězdí Oriónu. Jen použitím magnetu a voltmetru odhalil Sereda víc ohledně elektřiny a magnetismu, než Faraday a Maxwell dohromady. Můžete si koupit CD s Seredovým harmonickým kontaktem s Plejáďany pouze za 25 US$.

V místnosti prodejců jsem si užil poslech dvojité přednášky o světovém učiteli Matreyia, který žije v dnešním světě, ale má skrytou identitu, něco jako Batman. Už jsem říkal v posledních letech, že o Matreiya bylo mnoho TV rozhovorů, bez zjištění, kdo to vlastně je. Takže vlastně můžete vidět nějaké lidi v TV, kteří mluví o UFO atd., aniž byste si uvědomili, že vidíte nějakého osvícence. Britský autor Benjamin Crème, který si hraje na jakéhosi novodobého Jana Křtitele, ohlašující příchod nového Spasitele říká, že ta jasná hvězda, které se záhadně objevuje a zase mizí po celém světě, je vlastně předzvěstí nevyhnutelného veřejného vystoupení Matreiya. Mají spousty fotek pochybných světel (jedna z nich je případ do očí bijící – nepodařený start ruske rakety Bulava, tzv. norské spirálové UFO). Takže pokud vidíte nějakou jasnou hvězdu, kterou nemůžete identifikovat, tak to je zaručeně ta jeho.

Roberto Pinotti provozuje italskou obdobu MUFON neboli CUN. Prezentoval mnoho fotek UFO z Itálie a okolních zemí. Hodně z nich bylo těch klasických retro v černobílém provedení s objekty doutníkového tvaru a nějaké „mateřské” lodě. Vypadal, že ho opravdu zajímají USO. (neidentifikované podmořské objekty). Skoro jsem se cítil, jako bych nějakým časovým posunem poslouchal majora Keyhoe z 50 tých let. Skvělá příležitost si zdřímnout.)

Lynne D. Kitey přednášela velice roztržitým a emocionálním způsobem o světlech nad Phoenixem, a vypadala, že si přivlastnila celý případ jako svou velkou kauzu. Mluvila o indiánských legendách v té oblasti. Také, že viděla spousty Orbs a světel, hromadné pozorování nevyjímaje. Co jsem nikdy nepochopil bylo, proč znovu probírala pozorování světel ve Phoenixu jako nevysvětlené, když šlo pouze o světlice vypuštěné z letadel Marylands Air National Guard (Letecké Národní gardy v Marylandu). Situace se záhy obrátila, protože Bruce Maccabee přišel na to, že světla, která vyfotila, byly v jiné pozici než ty ostatní. Takže během toho, co všichni fotili světlice, Lynn Kitey zřejmě vyfotila skutečné UFO. Některé její další Orby nevypadaly jako objekt ve vzduchu, ale pozemní světla. Když nefotila Orby, tak alespoň hledá uspokojení v okolním prostředí a nebo nějaké transformaci. Můžete to nazvat “novou dobou”?

Travis Walton poprvé přivedl dva chlapy, kteří byli u toho, když byl unesen. Steve Pierce a John Goulette promrhali téměř 25 minut přehráváním videoklipu z TV pořadu a filmové verze Travisových „Fire in the Sky”, (Oheň v oblacích), takže se ani moc nenadřeli. Travis poznamenal, že to nebylo na místo únosu tak daleko, jak se zdá z filmu. Když viděli UFO, nebylo víc jak 300 m daleko. Steve popsal zvuky, které to dělalo: píp píp a pak to rozzářilo oblohu. Také řekl, že nešel na policii hned druhý den, ale že se schoval v domě své přítelkyně. Kdyby přišel na policii a řekl, že Travis zmizel v lese někde v UFO, je přirozené předpokládat, že by to brali jako směšné alibi pro jeho vraždu. Travis byl někde v neznámu celkem 5 dní, během nichž jeho matka naléhala na policii, aby ho nehledali.

Travis Walton

Travis udělal rozruch ohledně obvinění, že Philip J. Klass chtěl uplatit 10000 $ Steva, jen aby řekl, že celý únos byl podvrh. Celé obvinění započalo s Travisovým kamarádem Mikem Rogersem v roce 1978. Když si Klass četl knihu, kde to tvrdili, zavolal Piercovi, který mu řekl, že si myslel, že celý únos byl podvod, ale nevěděl, jak to prokázat. Klass si celý rozhovor nahrával, jako to dělá běžně u všech významných případů, a pak poslal na vyžádání kopii Karlovi Pflockovi. Pflock později citoval další komentáře od Pierce, které naznačovaly podvrh.

„Ale to nebyl Stevův dnešní příběh, každopádně rozhodně ano, Klass se mě pokusil uplatit. Letěl do Texasu pozvat mě na víno a oběd a snažil se mě přesvědčit. Pořád mě otravoval, musel jsem se přestěhovat do tří různých států, abych se ho zbavil.“

Samozřejmě není žádný důkaz o tom, že by Piercova nová verze byla pravdivá, žádná společná fotka Klasse a Pierce nebo nějaké dokumenty, které by potvrzovaly tento pochybný příběh.

Walton se vrátil zpět k tématu, že Klass byl vládou placený dezinformační agent, čemuž diváci nadšením tleskali a evidentně věřili). Četl z údajných zveřejněných FBI souborů ohledně Klasse, kterým věřím, že jsou pravdivé. (více o tom pak bude na blogu). FBI dvakrát zažalovala Klasse za neoprávněné zveřejnění tajných informací. Klass byl po douhou dobu senior editorem magazínu Aviation Week and Space Technology a ne pro nic za nic je to známé jako „Aviation únik.”

Walton pak mluvil o dalším pochybném příběhu muže, který ho kontaktoval a tvrdil, že byl svědkem únosu do UFO z protějšího kopce, ale později se ukázalo, že je to jen další druh vládního agenta v součinnosti s Klassem.

Během sekce otázek a odpovědí byl slyšet na nahrávce i můj dotaz ohledně Pierceho dřívějšího podezření, že celá událost je podvod a ptal jsem se ho, proč změnil výpověď. Tvrdil, že nezměnil. Vysvětlil, že se dostal do sporu s Mikem Rogersem a v hněvu zabrumlal něco o tom, že je to podvod, ale že to není pravda.

27. únor 2012

Páteční program začala Rosemary Ellen Guiley. Hovořila o ET, Stínových lidech a Džinnech. Z těchto tří druhů jsou Stínoví lidé vídáváni nejčastěji. Jsou to temné formy, které se často pohybují ven a dovnitř skříně. (podívejte se na Monsters, Inc.) Stan Romanek je měl v domě. Jsou spojováni s Džinny, kteří jsou útoční ET, pokud zrovna nejsou zavření v lahvi nebo lampě. Džinnové pronasledují hybridy, kterým v naší dimenzi neztratili moc. Naneštěstí, všechny tři druhy vždy obtěžují každého, kdo je vyšetřuje. Pokud ještě nemáte dost těch žvástů, tak Guileyniny stránky jsou http://www.djinnuniverse.com.

Bryce Zabel – Život po kontaktu. Bryce je tvůrcem UFO konspiračně orientovaného TV seriálu Dark Skies. Nesouhlasí s těmi, kteří říkají, že vládní agenti podporují program s ET tématikou v rámci něčeho jako Projektu Odhalení. Říká, že Holywood miluje mimozemšťany, protože právě oni prodávají lístky.

Zabel říká, že budoucí kalendáře budou označovány písmeny “AD” tedy v překladu “po odhalení”, protože nevyhnutelně potvrzení existence mimozemšťanů bude mít celosvětový účinek. Porovnal hnutí za odhalení jako občanské právo a nabádal UFOlogy, aby se zdrželi velmi kontroverzních a senzačních tvrzení, které by mohly lidi odradit od hlavního cíle a tím je odhalení. Zabel je evidentně velice chytrý člověk a také excelentní řečník, i když podle mě trpí nedostatkem skepticismu. Říká, že po odhalení pravdy se lidé budou shromažďovat a panicky nakupovat, propuknou civilní nepokoje, jednání Kongresu, soudů atd., jak se lidé budou snažit najít náhradu za všechny ty vládní podvody. Pokud podobná konspirace existuje a pokud to skončí, potom je Zabelova představa skutečně přesná. Ale to samé předpokládá každý. Zabel by si měl promluvit s Johnem Alexandrem, který velmi silně věří v ET a UFO, ale také věří, že prostě žádné vládní spiknutí není.

Randal Nickerson vyšetřuje incident v Ariel School. Jedná se o incident, který se stal 16. září roku 1994 v Zimbabwe. 62 dětí ve věku od 6 do 12 let, jak bílé, tak černé pleti tvrdí, že viděli přistát UFO a divné stvoření během ranní přestávky. Shodou náhod to neviděl nikdo z dospělých, i když všechny děti ano. Nickerson a Dr. John Mack se tam vypravili vyšetřit tuto příhodu, což byl vlastně celkem hrdinský čin vzhledem k tomu, že je do těch oblastí nebezpečné cestovat. Některé z dětí měly obrázky lidí ničících životní prostředí s tím, že to musí přestat. Nickerson mluvil jakoby pro sebe a pořád se hlídal, bylo to opravdu nudné. Zabralo mu skoro 30minut, než se konečně dostal k části přiběhu o UFO. Nevím, proč ty děti vypráví takový přiběh, ale souhlasím, že podobné záležitosti by měly být zkoumány psychology. Že by ty děti někdo napálil? Nicméně je stále dostatek předchozích historických příběhů skupinových halucinací. V konečném důsledku neexistuje žádný důkaz o tom, že by se něco stalo, jen historky vyprávěné dětmi.

Stan a Lisa Romankovi jsou náhradníci za chybějícího Bruce Maccabeeho. Stan je člověk, který se stal slavným až poté, co vložil na Youtube video s mimozemšťanem, který mu kouká do oken. Brzy na to další začali vkládat videa s mimozemšťany koukající se do jejich oken a to v ještě lepší kvalitě než od Romanka. Řekl o tom, jak před pár lety pozoroval UFO a zanedlouho ho doprovázely všude. Potom byli ET nahrazeny asi devíti mimozemskými hybridy malých holčiček, které ho obtěžovaly přes telefon a ty si také hrály – vidíš mě, nevidíš mě. Jedna z nich je prí Lisina dcera, počatá při minulém únosu. Stan pak ukázal několik ne tak úplně jasných fotek divně vypadajících holčiček, ty byly pravděpodobně upraveny v programu tak, aby měly „ET“ parametry.

D. Sereda a S. Romanek

Stan se poranil při pádu ze žebříku a musel na operaci. Nicméně před operaci byl unesen ET a k úžasu jeho lékaře se zranění zázračně uzdravila. Ještě než skončil, tak se zmínil o tom, že mu někdo anonymně poslal pár pravých fotek Roswellské havárie a on je promítl provokativně na obrazovce. Stan Romanek je továrna na paranormálno, čítající pouze jednoho zaměstnance a mám takový pocit, že ta jeho šílená tvrzení se budou hromadit ještě po mnoho let.

Později, když Romanek seděl v místnosti prodavačů (spolu se svou ženou už mají na účtu tři knihy plné divokých UFO tvrzení) jsem se mu představil a dal mu moji vizitku “Bad UFO”. Zeptal jsem se ho, proč ho UFO pronásledovaly. Povídali jsme si spolu velice stručně, když v tom mu někdo zašeptal “nemluv s tím chlapem” a tak najednou řekl “Nemůžu s tebou mluvit, jsi člověk, který pořád jenom reptá, běž pryč.” Pokusil jsem se ho vyfotit s jeho ženou (ostatní také), ale vždycky odvracel tvář ode mě. (jak já lituju toho, že nemám fotku toho, jak se Romanek bránil fotografům.) Řekl, že mě jeho právník zažaluje, pokud ho budu fotit. Tak jsem mu odvětil, že to je směšné, protože to byla veřejná osoba na veřejném fóru. Až příliš pro “výzkum UFO”…

Jaime Maussan, bezprostřední kontakt. Mexický hlavní UFO žurnalista zase vyprávěl své šílené a neskutečné příběhy. Ukázal fotku něčeho, co mělo být mimozemské dítě a malá Chupacabra. Také řekl, že letky UFO pozorovaly tsunami v Japonsku. Částečné, prstencové zatmění Slunce, (když Měsíc přechází přímo přes Slunce, ale je menší, než aby zakryl celou jeho plochu, takže zanechává krásný světlý prstenec okolo jeho hrany), které by mělo proběhnout 20. května 2012 (bude viditelné na jihozápadu USA), bude přesně v době, kdy bude Slunce v souladu s Plejádami. Vlastně, tahle část je pravda. Slunce je v souladu s Plejádami každý rok okolo 20. května. Tak o co jde? Soulady nic neznamenají z astronomického pohledu, ale mohou být velice krásné.

Maussan ukázal nejznámnějsí “spirálové UFO”, což byla poškozená padající ruská raketa Bulava. Trval na tom, že on a jeho kolegové celou záležitost pečlivě zkoumali a přišli na to, že je to autentické UFO :-).
Video jeruzalémského UFO je rovněž také autentické. A máme tu další tip této konference: Maussan a pár dalších mluvili o záhadných zvucích – hluk, který je slyšen na různých místech na světě. Zní jako hluboké a vzdalené hučení (jako ve filmu Red State), některým to připomínalo Gabrielovu trubku nebo cokoliv jiného vytvořeného UFO.

Jeden dodavatel tam dělal těžký byznys s A&S “Alien and Scalpel Research”, slibující “vědecký výzkum cizích implantátů a trosek havarovaných UFO”. Nevím, kolik si účtovali za sken člověka, jestli nemá nějaké implanatáty v sobě, ale slyšel jsem stěžující si lidi, protože čekali dlouho ve frontě. Jedna žena mi tam popsala zkušenosti s A&S – vzali ji bokem do maleho stanu napravo a skenovali ji několikrát různými elektronickými přístroji. Našli tři implantáty. Také jí řekli, že bývala mimozemský hybrid, ale že má čast “andělské” DNA. Jsem skutečně ohromen, na co může věda v dnešní době přijít. Pozval jsem ji ke mě na blog, aby napsala o svých zkušenostech.

1. březen 2012

V pátek večer jsem pak ještě shlédl dokument The Montauk Chronicles o nekalých paranormálních pokusech prováděných americkou armádou na nevinných chlapcích v Montauku, Lost Islands, NY. (koukněte se na stránku 124 – 126 v mé knížce „Psychic vibrations“). Údajně byly uneseny desítky, ne-li stovky tisíc mladých chlapců z ulic, byli vězněni a mučeni jen kvůli tomu, aby se u nich projevily nějaké nadpřirozené síly. Projekt skončil, když jeden chlapec byl schopný proměnit se ve velké strašlivé monstrum, které v amoku běhalo a napadalo lidi. Podle některých tato stvůra stále někde pobíhá po nocích, když je úplněk a mlha se vznáší nad bažinou – wooooo. Film je opravdu dobře udělaný.

Potkal jsem jeho tvůrce Christophera P. Garetana, který vypadá jako pohodový chlápek, ale očividně mu chybí gen pro kritické myšlení. Není schopný se rozhodnout, jestli je tento velký, nafouklý absurdní přiběh pravda nebo ne. Pane Bože!

Sobotní část začíná s Benem Hansenem, hostem pořadu Pravda nebo fikce na kanálu SyFy, kde je využito směsice všeho – médií, technologie, Holywoodu, včetně ověřování důkazu o existence ET kontaktu. Vznesl otázku, jak vůbec rozeznat, které fotky a videa jsou pravdivé a co je lež, když se používá taková technika. Technologie, jak řekl, je náš největší přítel a současně nepřítel. No, vypadalo to, že spíše víc nepřítel, protože toho rána mnohá jeho videa nebylo možné přehrát. Žánr vytváření záběrů je v dnešní době tak populární, že i kdyby bylo nějaké se skutečnými ET, stejně by mu nevěřili. Také odsoudil “vlky”, kteří ohrožují serióznost UFO výzkumu vytvářením jejich vlastních bludů pro zábavu nebo pro peníze. Škoda, že nezmínil žádná jména.

Když jsem poprvé uviděl sedět na panelu ony slavné autory Whitley Striebera a jeho ženu Anne, poznamenal jsem si pro sebe, že mi jejich chování připomnělo jeden slavný pár v American Gothic. Anne jsem předtím nikdy neviděl, nicméně o Striebrovi jsem měl připsané k jeho účtu velice podivinské chování během mého předchozího blízkého setkání s Great Confabulator. Ve své řeči Strieber slíbil, že by mohl vyřešit záhady společnosti, i když zatím nevyřešil skoro nic. Doporučoval své stránky The Unknown Country, zejména ty placené sekce. Anne četla několik dopisů, které jim přišly, mluvících o velmi emotivních zkušenostech s “návštěvníky” . S „blízkým setkáním“ jsou na přelomové hraně, v boji lidí za osobní a politickou svobodu. Nicméně, je obvykle pro lidi „blízkého setkání“ mit “tragické zázemí”. Potom se bavil o celosvětové vlně zvláštních zvuků, které zmiňoval Maussan už předtím.

Odešel jsem ze svého místa, abych mohl zabrat pár fotek řečníků, nejlépe bez blesku, aby to nijak nerušilo lidi, kteří vše natáčeli na video. Když jsem se vrátil, tak jsem si zpětně prohlížel fotky a kolega vedle mě se zeptal, jestli tam nad nimi nebyly náhodou nějaké orby. Ne, tentokrát ne.

Streiber se vrátil k tématu o kontaktech s mrtvými, které poprvé začal prezentovat ve své knize The Key. (podívejte se na mou recenzi, “He Sees Dead People” ve “Skeptical Inquirer”, červenec/srpen 2011). Mrtví lidé jsou prý oblečeni vždy do hnědého hábitu, něco jako nosí mniši. Jak si myslí, tak jsou tady někteří návštěvníci možná kvůli vývoji lidstva, ale je jasné, že ostatní tak optimističtí nejsou. To je také důvod, proč bývají návštěvníci tak opatrní a nenápadní. Poté se prý lidstvo úplně změní a bude čelit tváří v tvář smrti. Strieber stále říká, že neví tak úplně přesně, kdo ti “návštěvníci” vlastně jsou, ale ví, že smrt v tom hraje velkou roli.

Generál Ricardo Bermudez hovořil o oficiální UFO agendě v Chile. Z jeho řeči jsem toho moc neslyšel, měl nejake vážné A/V problémy. Mluvil o UFO reportech a hlášeních, které byly přijaty v Chile.

Další hrdina davu Steven Greer z CSETI (neplést s SETI) mluvil ke svému lehkověrnému a oddanému davu o odpočítáváni ke kontaktu a transformaci. Odhalení se už stalo, řekl Greer nečekaně, půjčujíc si myšlenku od Johna Alexandera, se kterým obvykle nesouhlasí Greer v ničem. Greer tu poznámku nevysvětlil. Ukázal fotku Bijou, nějakého ambasadora z galaxie Andromeda, se kterým byl obeznámen jedním z CSETI Skywatcherů v Joshua Tree, CA. Bijou se, jak se tak zdá, stal něco jako oblíbeným mimozemským miláčkem Greera, který s ním hraje hru koukni a pískej, když to nejméně čeká. Člověk musí mít opravdu hodně představivosti, aby toho Bijou viděl vlevo na originalní fotce, i když tam odřízli jeho obrys vpravo. Obávám se, že více představivosti, než mám já. Greer tam měl také další stejně rozmazané fotky kapek, o kterých říkal, že to jsou částečně zmaterializované mateřské lodě v naší dimenzi. Pokaždé jak jdu ven, tak vidím UFO, řekl Greer. Pokaždé. Toto jen potvrzuje moje podezření, že je úplně jedno, co za světla vidí na obloze, stejně si vždy myslí, že to je UFO.

Bijou…

Greer tvrdí, že elektro-gravitační zařízení byly vyrobeny už dávno někdy v 50. létech. Mimozemská technologie, nám údajně nabízí volnou energii, takže už nikdy nebude třeba ropy ani uhlí. Nicméně, to je přesně opakem zájmu velkých ropných společností a vojensko-průmyslového komplexu. Greer také řekl, že mu byl nabídnut úplatek ve výši 2 miliard $, jen aby přestal investigovat UFO, to však samozřejmě statečně a obětavě odmítl. (já bych se klidně zaprodal i za 2 milióny $, ale to asi nevydělávám tolik peněz co doktoři). Údajně jediným důvodem, proč ho spiklenci ještě nezabili je to, že je tak známý. Obvinil spiklence z vraždy jeho přítele Sheri Adamiak, který umřel na rakovinu a nezávazně z rakoviny dalších výzkumníků, včetně jeho samého. Pravděpodobně mají nějaké záření způsobující rakovinu, které používají na všechny UFOlogy, kteří jsou blízko odhalení pravdy. To mě přivádí k tomu Rambo chlápkovi, který doprovázel Greera, když přijel v pátek večer. Byl oblečený v černých bojových maskáčích a ukázalo se, že měl i neprůstřelnou vestu. No, říkal jsem si, že je to zvláštní, ale nepřikládal jsem tomu žádnou váhu. Arizona je stát, kde lidé u sebe nosí bouchačky stylem, kterým v jiných zemích lidé nosí deštníky a to i přesto, že v celém areálu jsou cedule s nápisy “Žádné zbraně”.

Později jsem také zaslechl, že Greer cestuje s těmito ochránci jenom kvůli efektu zastrašování. Rambo nebyl vidět v sobotu, když Greer mluvil a speciálně, když šel do chodby kvůli podpisům a přitom to byly chvíle, kdy by tam mohla být ochranka nejvíc potřebná. Také jsem zaslechl nějaké drby, že ten Rambo si udělal celkem problémy s tím, že přišel do indiánské rezervace se zbraněmi. Ať už to je jakkoliv, Rambo tu nebyl a nechal chudáka Greera bezbranného. Rád dávám všem na vědomí, že Greer přežil své vystoupení na UFO kongresu bez újmy.

S. Greer a fanynka

Colin Andrews – jedna z ikon investigace kruhů v obilí, mluvil na to téma. Řekl, že je opravdu jedno, jestli byly kruhy vytvořené lidmi a nebo jsou “reálné”. Jsou tu prý nějaké přicházející hluboké změny, které započnou 21. prosince 2012 a tyto změny a další věci budou opravdu důležité.

Jak je dobře známo, UFOlogii věnoval Laurence Rockefeller v 90-tých letech na výzkum UFO opravdu hodně peněz. Méně známé je to, že věnoval peníze na dva roky vyšetřování kruhů v obilí a Colin Andrews byl hlavním vedoucím vyšetřování. Rockfellerovi lidé říkají, že chtěli pouze nejlepší možné výsledky. Měli dostatek peněz na zakoupení vybavení i pronajímání helikoptér. Po rešerši vyšetřování dospěli k závěru, ze 80% CC je vytvořeno lidmi a zbylých 20% nebylo vysvětleno. Tento závěr byl velice kontroverzním v UFO a CC problematice, protože mnozí lidé si mysleli, že to byla nějaká studie za účelem odhalení a byla zaměřena proti Colinovi.

Prvně jsem Andrewse potkal před dvěma dny, když jsem se vracel na své místo, po mém krátkém setkání se Stevem Piercem a Travisem Waltonem během sekce otázek a odpovědí. Tehdy mě zastavil, představil se a poprosil o mou vizitku. Myslím si, že chtěl jenom přijít na to, o čem je. Řekl jsem mu, že ho znám a vím, kdo to je a pak jsme se dohodli, že se potkáme později a probereme pár věcí. Když jsme se pak setkali, uvědomil jsem si, že některá prohlášení ohledně „alignments“ v roce 2012, které předtím podal, byly spíše matoucí. Upřímně mě překvapilo, když jsem viděl, že se snažil všechno pochopit jen za použití planetárium programu, tak moc totiž nechápu parametry jeho map, protože byly tak obsáhlé až matoucí. Řekl jsem mu, že už jsem toho psal hodně o těchto „alignments“ a poslal e-mailem odkazy na mé tři články na blogu z loňského roku, načež mi za to poděkoval.

Ze stránek : http://badufos.blogspot.com/

error: Kopírování zakázáno!