Mají vakcíny snížit populaci?

Multimiliardář a zakládající šéf Microsoftu Bill Gates prý otevřeně přiznal, že vakcíny a současná zdravotní péče má za cíl depopulaci planety.

injekce

Řekl to na únorovém setkání v roce 2010 elitní organizace TED, jak píše v tomto článku (1) Adam B. Bartoš.  V přednášce se Bill Gates zabýval dogmatem globálního oteplování, podle kterého emise CO2 způsobuje člověk, který je tak přímo zodpovědný za údajné oteplování zeměkoule. Gates nabízí způsob, jak snížit emise CO2 – snížit lidskou populaci:

„Dnešní svět čítá 6,8 miliard lidí. Spěje k devíti miliardám. Jestliže odvedeme velký kus práce díky novým vakcínám, zdravotní péči a reprodukčnímu zdravotnictví, mohli bychom to snížit možná o deset nebo patnáct procent,“ řekl Gates.

Článek má čtenáře přesvědčit, že vakcíny, zdravotní péče a vůbec zdravotnictví schválně vybíjí a sterilizují lidi.

Problém je v tom, že jde o čistou demagogii a manipulaci.

Bill Gates pouze řekl, že je nutné nějak vyřešit populační explozi v chudých zemích.

Upozorňuje na to, že by bylo dobré, aby Afričané přešli z modelu masového plození dětí, aby jich přežilo co nejvíce (což dále prohlubuje chudobu, hladomory, ničení životního prostředí…) na západní model, kdy stačí mít jen 2,1 dítě pro trvale udržitelnou společnost.

To se však nedosáhne jednoduše. Chce to právě zlepšení zdravotní péče, tedy vakcinaci a další výdobytky vědy. Ty vedou k tomu, že se rodí méně dětí – protože tomu tak skutečně je. Čím se máme lépe a bezpečněji, čím menší je novorozenecká úmrtnost a čím je lepší zdravotní péče, tím je větší pravděpodobnost toho, že se dožijeme my i naše děti vyššího věku. Tím se snižuje potřeba plodit hodně dětí. Tedy nikoli masové snížení populace vražednými vakcínami. Gates hovořil o něčem úplně jiném…

Takové jsou praktiky odpůrců očkování a dalších konspiračních demagogů.

Lze jim proto jen doporučit, aby se přestěhovali třeba do Súdánu. Tam jim rozhodně očkování, medicínu a podobné hrůzy nikdo vnucovat nebude.

Odkaz

(1) Bartoš, A.: Bill Gates přiznal: Vakcíny mají snížit populaci http://www.prvnizpravy.cz/zpravy.php?id=8cef1118-782d-102d-a93a-003048330e04&highlightSearch=gates

Podľa : KPUFO.CZ, http://www.kpufo.cz/

error: Kopírování zakázáno!