2012: Zlatá brána otevřena

Pověstné datum je zde. Čeká lidstvo konec nebo začátek? Co se o něm psalo?

2012

Kniha Jiřího Maria Maška je útvar, který čtete pouze na vlastní nebezpečí. Pokud jste dříve četli některé jiné knihy, pak Vás musím varovat. Nelze jí zařadit ani do jednoho známého literárního útvaru. Stejné nebezpečí vám hrozí, pokud jste někdy více méně zavadili o fyziku, astronomii, či prostou geometrii, třeba jen v rámci základní či střední školy.

Chcete-li pochopit, o co v této knize jde, musíte si vytknout před závorku znamínko, které vám převrátí současné chápaní světa v úplný galimatyáš.

Co se tedy bude dít v onen rok 2012? Do jaké „Zlaté brány“ se má vstoupit?

Aby se čtenář dostal na správné „vibrace“, je mu hned v úvodu předloženo několik otázek a odpovědí.

Je to kombinace rádoby vědeckého jazyka, plného jakýchsi „odborně“ znějících termínů, které mají dokládat ty nejbohapustější fantazie.

Kniha je plná dlouhých citací, přenesených se vším všudy metodou CTRL+C a CTRL+V, ve snaze podpořit autorovo přesvědčení o tom, že všechno je jinak, než jak si myslíte. Tyto údaje, zkopírované z internetových diskusí, přináší především „zasvěcenci“.

Především jde o to, že lidstvo prochází (spolu s planetou a okolním Vesmírem) radikální transformací, která už započala, a nebo započne 21.12.2012. To není jasné.

V podstatě se musíme otevřít prý „novým“ poznatkům“, a samozřejmě ty oficiální názory a tvrzení se musí zavrhnout. Proč? Jsou zfalšované, zkreslené, protože pochází od světové vlády, která všechno ovládá.

Takže jaké objevy a „nové“ poznatky se lze dočíst?

Konečně se dozvíte, co jsou to ty fotony. Ona je totiž v centru galaxie obrovská černá díra a z ní se šíří fotonové pásy. A Slunce do toho pásu vstoupí právě 21.12.2012 a bude v něm 2000 let. Ale jak se to blíží, tak nás ty fotony zasahují. A vědci to zkoumají a ne a ne na to přijít.

Jinak právě ty orby, co se občas objevují na digitálních fotografiích, jsou právě ty fotony! Pravý geometrický galimatyáš nás čeká v popisu toho, jak se Slunce kolem galaxie pohybuje po sinusoidě, a Země je přitom spirálovitě přitahována ke galaktickému centru. A když se ocitneme v jedné přímce s tím galaktickým centrem, tak nás švihnou ty fotony. Proto také, když byl Mašek v Řecku na dovolené, tak mu před večeří bylo blbě. A aby to bylo dokonalé, my všichni jsme součástí souhvězdí Plejád.

Jsme sice těžce v úpadku a v materialismu, ale před úplnými sračkami nás drží duchovní Mistři a indigoví. (pro materialistické neznalce – ti co mají indigovou auru, vy pitomci). A až vstoupíme do toho pásu fotonů, tak se nám změní vědomí, nebude tma, a někteří lidé to nezvládnou, ale pomůže předchozí modlení a meditace. Ono to potom už bude úplně jedno, život bude jedna velká meditace. Hlavně se musíme pořádně rozvibrovat. A jak všechno bude vibrovat, hustota se bude snižovat. Dřevo se převibruje na vodu, voda na vzduch atd. Lidé jsou jednak hmotní, pak hmotní – atmosféričtí a nehmotní – éteričtí.

Až vstoupíme do fotonového pásu, pak se hmotná osoba změní na atmosférickou, a atmosférická na éterickou. Co se stane s těmi éterickými, se už neřeší. (což je škoda)

Ve fotonovém pásu se umožní i vesmírné cestování, které používá UFO. Jak se blížíme k fotonovému pásu, je tady UFO čím dál víc (zejména ve větších množstvích, jako ony oranžové objekty, které ti hloupí skeptičtí ufologové považují za lampióny, ach ti blázni!).

Jinak se tam dozvíte plno překvapujících informací, jako třeba, že Mayové jsou původní galaktická rasa. A vůbec – současné vědecké vysvětlení atomové struktury a vlastností, je zcela chybné. Proto to působení fotonů způsobuje všechny ty havárie. Země se přesune do stavu vyrovnaného magnetismu, kdy nebude možné vyrobit elektřinu, protože el. energie je manifestací polarizované myšlenkové formy. A proto se musí sledovat fotonové předpovědi. Jak je vysoká hodnota, tak začnou problémy a všude hoří a padají letadla atd.

Tolik asi k objevům, ke kterým je nutné dodat, že Jiří Maria Mašek není jejich autorem. Jak se dá snadno zjistit, ona základní teze o fotonech a transformaci je převzata z podobně postižených serverů v zahraničí.

Je zajímavé, že ačkoliv se této knihy prodalo prý 4000 kusů, recenzi najdete jen jednu – v podstatě nic neříkající a v podstatě souhlasnou od Vlastimila Marka na marek.blog.cz, zatímco Ant. Baudyš jr., ji považuje za kritickou. Je to těžké vysvědčení pro úroveň kritického myšlení u nás. (1)

Co se změní, až se toto datum nestane nic? Je to nemilé pro všechny vizionáře, proroky a sekty, když slavná data, na která se předpovídal „konec“ světa apod., selžou, přejdou jako jiné ostatní dny a život jde dál – aniž by Slunce pohaslo, aniž by se hvězdy posunuly, nebo aby se lvi spřátelili s beránky. Guruové a vizionáři mohou být klidní. Stejně jako po předpovídaném konci světa 1.1.2000, stejně jako po nenaplněném příletu Nibiru z konce roku 2005, se bláboly mohou šířit dál. Ono se už zase nějaké datum najde… Jak sdělil jeden diskutující u článku (2) „Je to výborný kšeft nechat si platit přístup na bláboloserver, který pouze opisuje z ostatních serverů, straší lidi koncem světa a zároveň chlácholí měšťáčky, že je potřeba se pořádně rozvibrovat, a pak budou uchráněni.“

Odkazy

(1) Od napsání článku vyšel kritický komentář v časopise Instinkt: Čáp, J.: Vzpomínky na rok 2012. Instinkt, 30.07.2009. Internet  Archive: https://web.archive.org/web/20090831063737/http://instinkt.tyden.cz/rubriky/fenomen/vzpominky-na-rok-2012_24451.html  (red.)
(2) Diskuse k článku: Blud: Tajná letadla práškují Česko. Lidstvo má být sterilizováno. Technet.cz, 4.8.2009. Internet: http://technet.idnes.cz/blud-tajna-letadla-praskuji-cesko-lidstvo-ma-byt-sterilizovano-psg-/sw_internet.asp?c=A090730_165849_sw_internet_kuz

Obr. Vesjolyje kartinki, 2011

error: Kopírování zakázáno!