Odpírači očkování žádají odstranění Merkuru ze Sluneční soustavy

Cape Canaveral, Florida, USA – Hrdinné hnutí antiočkovacích aktivistů vyvolalo tlak na vědecké a kosmické kruhy zahájením on-line petice za odstranění Merkuru – rtuti ze Sluneční soustavy.

injekce

„Ničivé účinky Merkuru na zdraví jsou široce známy – rtuť z vakcín způsobuje autismus, stejně jako amalgamové plomby v zubech způsobují všechny druhy rakoviny,“ vysvětlila maminka – bloggerka Kate Hermianová. „Je čas toto šílenství skončit. Je čas, aby byl jednou provždy odstraněn Merkur.“

Připomeňme, že argumenty anti-vakcinistů v minulosti dosáhly odstranění thimerosalu z vakcín. Thimerosal byl odstraněn ze všech dětských vakcín v roce 2001, i když rozsáhlá studie a hodnocení rizik použití thimerosalu v dětských vakcínách, zveřejněné v časopise Pediatrics, nenalezla žádné důkazy o poškození při užívání thimerosalu, kromě zarudnutí a otoku v místě vpichu injekční jehly.

„Víme, co tzv. „experti“ a „vědci“ říkají o rtuti ve vakcínách a o tom, že nemá žádný vliv na vznik autismu. Jsme rozhodnuti, že tomu nebudeme věřit,“ řekla Hermianová.

„A ještě jedna věc: proč NASA nikdy neudělala studii o vlivu „Sluneční soustavy s Merkurem“ ve srovnání „Sluneční soustava bez Merkuru“? Čeho se tak bojí? Co nám vlastně skrývají?“

On-line petice už má více než 1000 podpisů a signatáři doufají, že brzy upoutají pozornost činitelů NASA a Merkur konečně zmizí z naší blízkosti.

error: Kopírování zakázáno!