Co je nového v exopolitice?

Nemáme v poslední době mnoho přátel v exopolitické scéně, ale i tak jsme dobře obeznámeni o tamním dění u nás i v zahraničí. Podívejme se na úplně čerstvé „trháky“, které k českým exomaniakům ještě nedošly a tak tento „nový vědecký obor“, který letos vyklíčil na Vysoké škole ekonomické v Praze, by byl bez nich značně ochuzen.

Odkojen mimozemšťany?

Exopolitik Alfred Lambremont Webre přináší zprávu o tom, že Simon Parkes byl odchován mimozemšťany. (1)

 

Obr. 1 Simon Parkes

Každý z nás už slyšel o dětech údajně odchovaných vlky. Podle legendy bylo město Řím založeno dvojčaty jménem Romulus a Remus, kteří byli odkojeni vlčicí. Od té doby se odehrála řada podobných případů. Nicméně, nyní se dozvídáme o prvním případu, kdy bylo lidské dítě, jen tři měsíce staré, údajně odkojeno mimozemšťany.

Obr. 2 Romulus a Remus

Parkes si vzpomíná, že bytost, která se o něj starala, vypadala jako mantid (kudlanka nábožná), když byl jako dítě starý 3 měsíce. Má také vzpomínky na zahradu Eden, ale to z předchozího života, samozřejmě.

Není divu, že Parkes je velkým fanouškem Davida Icke. Říká, že souhlasí s asi 95% z toho, co Icke říká, včetně výkladů o „reptoidech.“ Právě reptoidi z Draconis jsou ti, kteří ho vychovali…

Procházka po Marsu

Žena známá jen jako „Jackie“, tvrdí, že viděla něco pozoruhodného, když pracovala pro NASA: (2)

Tvrdila, že když v roce 1979 pohybovala s přistávacím modulem Viking Rover – prvním přístrojem, který poslal zpět snímky povrchu Marsu – viděla, jak dva lidí jdou po Marsu. Tento výjev prý viděla ona a ještě šest kolegů na více obrazovkách. Viděla dva muže v kosmických oblecích – ne objemných oblecích, jaké jsou běžně používané, ale vypadaly spíše jako ochranné.

Kdyby však skutečně pracovala pro NASA, pak by věděla, že neexistuje nic takového jako „Viking Rover.“ Byl to Lander, ne Rover. Neměl kola, takže s ním nemohla nijak „pohybovat“…

Obr. 3 To není člověk, který byl viděn při procházce na Marsu. Ale je to Viking Lander.

Bylo přistání na kometě pravé?

Nyní se dozvídáme, že nejen mise Apollo na Měsíc se neuskutečnila, ale i nedávné přistání na kometě bylo falešné.

Komety, říká konspirační teoretik Crrow777 nejsou to, co se o nich tvrdí! (3)

„Kometa“ je odvozena ze slova „koma“, což znamená, že má nejen „vlasy“, ale také „spánek“. Celý přistání na ní byla jedna velká dezinformace. Neexistuje totiž žádný videozáznam z přistání!

Obr. 4 Tvar komety Philae je stejný jako jeho jmenovec ostrov Philae – což je důkaz, že fotka je falešná!

Mimozemšťané nosí do kasin „lidské obleky“

Cenu za nejstupidnější absurditu by si zasluhovala tato zpráva (4). Charles Hall, bývalý opravář v US Air Force tvrdí, že americká armáda měla kontakt s mimozemšťany a on s nimi pracoval. Byli vysocí bílí a byli tu od padesátých let.

V šedesátých letech si mimozemšťané rádi odpočinuli v převlecích, včetně slunečních brýlí, a pobývali v kasinech, jako je Stardust, obklopeni manipulátory CIA.
Vietnamský veterán publikoval své podrobné zprávy o svých setkáních s Vysokými bílými mimozemšťany v podobě série čtyř sci-fi románů „Millennial Hospitality“. Pak ale „odhalil“, že nešlo o fikci, ale čistou pravdu…

Ufolog Chris Rutkowski poznamenává, že Ch. Hallovy údaje o mimozemšťanech v kasinech jsou potvrzeny, a to nikým menším, než bývalým kanadským ministrem obrany Paulem Hellyerem, v současné době největším miláčkem exopublika na přednáškách o UFO v USA. (5)

Obr. 5 Kdybyste potkali mimozemšťana v kasinu v Las Vegas, asi by vypadal takto…

Exopolitika je tedy, jak je zřejmé z těchto zpráv, perspektivní vědecký obor, a lze jen doufat, že se dočkáme dalších diplomových prací na toto téma na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Odkazy

(1) http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/2014/09/important-disclosure-interview-uk-labour-councillor-simon-parkes-on-being-brought-up-by-aliens-.html

(2) https://metro.co.uk/2014/11/25/nasa-worker-claims-to-have-seen-humans-walking-on-mars-in-1979-4961608/

(3) http://todaysufovideos.com/TUV/UFO_Blog/Entries/2014/11/27_Was_The_Philae_Comet_Landing_A_Fake.html

(4) https://metro.co.uk/2014/12/01/aliens-wearing-human-suits-visited-casinos-in-las-vegas-author-claims-4969761/

(5) http://www.dailymail.co.uk/news/article-2535698/Aliens-walk-theyre-refusing-share-technology-change-warring-polluting-ways-claims-former-Canadian-defense-minister.html

error: Kopírování zakázáno!