Ještě k Diamantové vodě

Jako odpověď na článek v časopise ZAZ č. 2/2005 se objevila reakce distributora DV – Kamila Pokorného z Agarthy. (1)

V podstatě v něm autor neříká nic nového, co by jakkoli mohlo uvést do pochybností závěr o placebu nebo o problematičnosti pochybného množení DV přeléváním. Nutno dodat, že jediným kladem DV je, že je zdarma.

Uvádí se, že DV je testovaná a nezávadná. (Výsledky testů však nikde nejsou uvedeny – proč?) Jistě, pokud se DV vyrobila metodou „přeskočení informace“, nebo „nabitím vibracemi“, tedy obyčejná voda v láhvi je vedle DV a tak od ní bez přímého dotyku „pochytí“ její kvality, nelze proti jejímu použití nic namítat. Pokud ovšem se původní voda množí přeléváním do nové a nové, nelze přenos i řady nebezpečných baktérií vyloučit. Jak jinak vysvětlit ony nepříjemnosti, které uživatelé popisují v prvních dnech jejího požívání?

Autor dále píše, že podstata DV má podle jejího objevitele, pana Ducatillona, co dělat s pátou dimenzí. Vznikly prý pochybovačné dotazy, jak je možné publikovat o zázračné vodě, když neumíme vysvětlit pátou dimenzi a podstatu vody.

Pan Pokorný to vysvětluje tím, že lidstvo nacházející se v třírozměrném světě, není schopno čtvrtý a pátý rozměr pochopit.

Jak je ovšem možné, že to pochopil pan Ducatillon, a proč nám svůj objev nesdělil?

Joel Ducatillon

Odpověď je nasnadě. Lidé se dají balamutit o mnoho snáze, zahrnete-li je odborně se tvářícími termíny, které sice již někde slyšeli, ale je jim trapné se zeptat, kde se vzaly. A tak odkývají i ty největší blbosti, aby neodhalili vlastní nevědomost. Tak mohl pan Ducatillon klidně říci, že podstata DV je z šesté dimenze, je aktivována tachyony a že hlavní účinky člověk pocítí svou dvanáctou čakrou. Jistě by se našlo dost pitomců, kteří by to nadšeně šířili dál a předháněli se, že občas DV cítí i patnáctou čakrou.

Kamil Pokorný tedy, místo aby se postavil čelem k nesmyslům své kolegyně Aleny Horké, jejíž články v tisku nesporně diskreditují zajímavou organizaci, zabývající se podzemím Brna a dalších míst, používá známou taktiku: Ne ti, co šíří nesmysly, ale špatní jsou ti, co chtějí důkazy pro neobvyklá tvrzení. Ach, ti odporní „hmotaři“! Jak nechápou skvělé duševní pochody těch, kteří nechají vodu zmrznout do krystalků a pak v nich vidí egyptské pyramidy!

Prostě se očekává, že davy budou jásat nad „vibracemi“ a po vzoru známé pohádky obdivovat „císařovy nové šaty“.

Ovšem, ony šaty nejsou nové. „Hmotaři“ je už dávno znají. Jsou utkány z látek omylu a protkány lží, sestehovány smyšlenkami a záplatovány podvodem.

Odkazy

(1) Diamantová voda. Aghartha. Online: http://diamantovavoda.agartha.cz/

error: Kopírování zakázáno!