Tom DeLonge, „ufolog“ nové doby

15. února 2017 byl rocker Tom DeLonge (1), bývalý člen skupiny Blink 182, jmenován „Výzkumníkem roku“ na Mezinárodním kongresu UFO v Arizoně. Toto ocenění označilo mnoho lidí za neobvyklé, protože DeLonge dosud nezveřejnil žádný výzkum v této oblasti. (2)

Tom DeLonge vydal 11. října 2017 prohlášení, které se ukázalo být jen chytákem na získávání finančních prostředků, jež mu poskytne příjem pro jakýsi bláznivý pseudo-vědecký výzkum. (3)

DeLonge neoznamuje nic o UFO. Místo toho oznámil založení své nové společnosti, který má odhalit UFO a chce, aby mu ji lidé financovali. To je opravdu úchvatné oznámení! Zde je vaše šance dát peníze velmi bohatému Tomu DeLonge! Nenechte si ujít tuto životní příležitost!

Účast v tomto spolu přijali:

  • Chris Mellon, náměstek ministra obrany pro zpravodajství
  • Jim Semivan, zpravodajská služba, ředitelství pro operace CIA
  • Dr. Hal Puthoff, ředitel programů vědeckého výzkumu DOD / CIA / DIA
  • Steve Justice, ředitel pokročilých systémů pro Lockheed Martin „Skunk Works“
  • Luis Elizondo, ředitel programů pro vyšetřování neidentifikovaných leteckých hrozeb…

Účast vládních činitelů se může stát překvapením, ale v USA to nikdy v oblasti UFO nebylo nic výjimečného.

Co je ovšem nové, že je zde záměr kombinovat jakýsi „výzkum UFO“ s kinematografií a jinými formami zábavy. Není možné předpovědět, jak to bude úspěšné – samozřejmě některé otázky UFO a sci-fi zábavy byly mimořádně úspěšné. Stačí se zeptat Stevena Spielberga nebo George Lucase. 

Zato nadšenci šílí vzrušením, co se chystá. 


Obr.1 Tom DeLonge (od Wikimedia Commons)

Už několik týdnů po tomto slavném oznámení, bylo možné získat jasnější představu o úmyslech DeLonge a jeho týmu. Brzy získal téměř 2 miliony dolarů od „investorů“.

Je přitom velmi aktivní na sociálních médiích. Šíří neuvěřitelné hlouposti, které brzy vymaže poté, co je upozorněn na to, že je to nesmysl.

První takový případ byla údajná fotka Bigfoota, kterou DeLonge zveřejnil v srpnu roku 2016 na Instagramu, s komentářem, že ji udělal kamarád mého kamaráda. Rychle byl upozorněn na to, že jde ve skutečnosti o rok starý snímek z Redditu. DeLonge poté fotku odstranil.

Poté, 30. října 2017, téměř tři týdny po velkém oznámení, DeLonge zveřejnil další obrázek na své stránce na Facebooku.

Tom DeLonge navrhl, aby se Robert Bigelow připojil k jeho organizaci. Bigelow je zakladatelem firmy Bigelow Aerospace (4), která pracuje na vytvoření levných nafukovacích kosmických modulů. Bigelow je také známý jako skalní zastánce mimozemského původu UFO.

Ukázalo se, že tato ilustrace skutečně zobrazuje modul společnosti Bigelow Aerospace. Za méně než jeden den DeLonge příspěvek smazal. Existuje podezření, že Bigelow zavolal DeLonge a vynadal mu za to.

DeLonge zveřejnil na Facebooku několik falešných fotek, které zobrazují údajné trojúhelníkové UFO. Italský skeptik Scott Brando poukázal na to, že některé z těchto fotografií pocházely z podvodného videa Secure Team 10 na YouTube. (5)

Všechny snímky „trojúhelníku UFO“ byly rychle odstraněny ze stránky Facebook DeLonge . Zůstal tam jen jeden ze 4.11.2017. Možná ho přehlédl…

To všechno ukazuje, že Tom DeLonge je velmi důvěřivý člověk, který věří prakticky každému bláznivému UFO příběhu, který slyší. Impulzivně posílá fotky na Facebook nebo Instagram, které pak brzy odstraní, jakmile někdo poukáže na to, že jde o podvody. Přesto získal od investorů téměř 2 miliony dolarů za méně než měsíc. Ani Steven Greer v posledních několika letech snad nedostal tolik …

Konečně, v tomto videu (6) DeLonge slibuje, že jeho společnost „To The Stars“ postaví kosmickou loď, která bude generovat více energie, než jí spotřebuje, čímž poruší zákon o zachování energie…

Odkazy

(1) Tom DeLonge. Wikipedia. Internet: https://cs.wikipedia.org/wiki/Tom_DeLonge  
(2) Skeptický pohled na Mezinárodní kongres UFO 2017 (5). ZaZ, 23.4.2017. Internet: http://zahadyazajimavosti.cz/ufo/1010-skepticky-pohled-na-mezinarodni-kongres-ufo-2017-5  
(3) To The Stars Academy of Arts & Science. Internet: https://dpo.tothestarsacademy.com/  
(4) Bigelow Aerospace. Internet: http://bigelowaerospace.com/pages/our-technology/  
(5) secureteam10: STRANGE Reflections Detected On Earth By Satellites! 5/19/17. YouTube, 18. 5. 2017. Internet: https://www.youtube.com/watch?v=2HvJqWRD3a0  
(6) Tom DeLonge, Facebook, 16 říjen 2017 v 18:10. An update and some questions answered… Ww.ToTheStarsAcademy.com. Internet: https://www.facebook.com/officialtomdelonge/videos/1621088414580158/ 

error: Kopírování zakázáno!