Pyramidy v Německu?

Jsou samozřejmě větší pyramidy než v Egyptě…

Od té doby, co Semir Osmanagič v Bosně odstartoval pyramidové šílenství v krajině normálních kopců, řada dalších prohnaných podvodníčků a hochštaplerů po Evropě hledá, kde by vytvořili další podobné šarlatánské Eldorádo.

Námaha se zajisté vyplatí – tam, kde se začnou sjíždět pobláznění nadšenci, je o příjmy postaráno. Cestovky, vstupné na „záhadná místa“, kterých si doposud nikdo nevšiml, nemluvě o knihách, článcích, videích a přednáškách.

V ČR a SR bylo už takových míst nalezeno několik (1). Pozadu nemohlo zůstat ani Německo.

Mezi městy Göppingen a Schwäbisch Gmünd, vystupují Hory tří císařů – Drei Kaiserberge (na východě Stuifen – 757 m a Rechberg – 707 m, Hohenstaufen – 684 m – na západě) – osamělé kopce do trojúhelníku.  (1)

Jde o volně stojící hory, pozůstatek eroze. To však nestojí nadšencům v cestě. Pokud je potřeba zdůvodnit „umělý“ původ těchto hor, několikrát větší než pyramidy v Gíze, pak se „něco“ najít musí.

Kromě toho, že hory jsou prý velmi symetrické, pak Hohenstaufen a Stuifen leží přesně na zeměpisné severní šířce: 48°44’35“. Vzdálenost Hohenstaufen – Stuifen je 5400. část obvodu Země (18.000 keltských loktů : 3,33 = 5400), vzdálenost Hohenstaufen – Rechberg 7200 (24.000 megalitických loktů : 3,33 = 7200). To prý dokazuje, že výstavba těchto hor byla záměrně plánována, a proto byly uměle postaveny. Ale především to prý ukazuje, že starověké kultury znaly rozměry Země, to znamená, že uměli měřit planetu, a věděli přesně, kde se nachází.

Hledají se i další souvislosti.

Po vzoru bosenských „pyramid“ musí zde být i tajemné tunely. Ty prý, podle pověstí, spojují všechny tři hory.

A tak můžeme jen očekávat, zda se poblázněná pyramidománie uchytí i zde. Jisté však je, že nikdo nějaké nelegální výkopy, jako v Bosně, tady tolerovat nebude. Na vrcholech kopců jsou totiž středověké hrady a kostely.

Odkazy

(1)       Zeugenberg. Wikipedia. Internet: https://de.wikipedia.org/wiki/Zeugenberg

Podle

·       In Deutschland gibt es größere Pyramiden als in Ägypten? 29.10.2014. Internet Archive: https://web.archive.org/web/20150802224437/https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2014/10/29/in-deutschland-gibt-es-grosere-pyramiden-als-in-agypten/

error: Kopírování zakázáno!