Záhadné objekty v poušti Gobi

Skupina “Third Phase of Moon”, jejíž členové, Blake a Brett, kteří se nazývají výzkumníky, tvrdí, že v poušti Gobi objevili senzační nález.

Ti nalezli opět něco šokujícího, aniž by vstali ze židle, jen díky prohlídce satelitních snímků Google Earth. Tentokrát to není nic menšího, než mimozemská základna, a dokonce i s neznámými letadly… (1)

Jenže …

„Výzkumníci“ Brett a Blake nenašli mimozemskou základnu v Číně, ale školní letiště 8. letecké akademie Čínské lidové armády – Yaerbashi. (2)

Všichni víme, že vše nové, je dobře zapomenuté staré.

Prvenství objevu základny v Yaerbashi patří bývalému analytikovi CIA Allenu Thomsonovi, který pro časopis “Life’s Little Secrets” okomentoval satelitní fotografie základny Yaerbashi už v roce 2011. Nicméně nedokázal vysvětlit účel podivných kreseb na dráze, stejně jako malé kroužky a „osmičky“ vedle nich.

Řešení bylo jednoduché!

Po uzavření letiště byl polygon předán armádní autoškole, a nyní, na bývalé vzletové a přistávací dráze, se řidiči Čínské lidové armády učí dovednosti řidičů těžkých tahačů. Právě proto na beton nanesli značky pro výcvikové úkoly s ohyby, obraty, couvání atd., které badatelé považovali za „mimozemské ornamenty“. Stejným učebním procesem je možné vysvětlit výskyt různých „osmiček“ vedle dráhy.

Druhým objektem, který má být „mimozemskou“ senzací, byl letecký polygon Lidové armády Čínské lidové republiky, který se nachází v opuštěné oblasti, asi 100 km severozápadně od města Dūnhuáng.

Pozornost virtuálních archeologů upoutalo kruhové uspořádání pozemních cílů se třemi „podivnými letouny“ zjevně mimozemského původu, které se v něm nacházejí. Nový polygon je postaven roku 2012 14 km východně, a slídiče po snímcích z vesmíru úplně šokoval svou „mimozemskou“ neobvyklostí.

Jak jste si možná uvědomili, byl v poušti nalezen cvičný polygon, kde piloti cvičí útoky na bombardování letišť a maskovaných cílů. To je důvod, proč v poušti postavili „nereálné“ letiště v plné velikosti, kde přistávací dráha je pouze naznačená. Satelitní snímky jasně ukazují následky bombardování, což ukazuje, že polygon je aktivně využíván.

A pokud jde o „neznámá“ a „mimozemská“ letadla, pak … pro výcvikové účely jsou zde zanechány staré MiG-17 (jeho čínská varianta J-5) a MiG-19 (čínské J-6).

A to je všechno …

Odkazy

(1) thirdphaseofmoon : Nobody Still Can Explain What Was Found In The Gobi Desert~ 2018. YouTube, 8. 8. 2018. Internet: https://www.youtube.com/watch?v=8w35O1zRLOI
(2) Google Earth Link 43°04’51.75″N/92°48’26.85″E

error: Kopírování zakázáno!