UFO a naše mozky

Také máte pocit, že v poslední době nějak zapomínáte a hlava už vám neslouží jako dřív? V tom případě můžete zůstat klidní. Chyba není ve vás, ale jde o důsledek zatím blíže nepoznané činnosti záhadné mimozemské civilizace!

Tak to alespoň tvrdí švýcarský fyzik Simon G. Beier. Jde o civilizaci na planetě vzdálené asi tak 500 000 světelných let, která naši zemi už od roku 1961 bombarduje tajemným zářením. To potom způsobuje snižování naší psychické odolnosti a pomalu, ale jistě z nás dělá poslušné ovce. Těmi ostatně máme být, až dojde ke dni D a hodině H, kdy neznámí mimozemšťané dokonají invazi na naši starou matičku Zemi. Podle zastánců této teorie k tomu dojde někdy v 21. století.

Fyzik a parapsycholog Beier se nechal slyšet, že tajuplní útočníci z nás chtějí nadělat hlupáky, abychom se nemohli bránit. Prý o těchto pokusech už ví i řada vědců, ale nic s tím nedělají. Na nedávné konferenci ufologů v Caracasu rovněž uvedl, že navázal kontakt s ještě jinými mimozemšťany, kteří ho před škodlivým zářením varovali a upozornili ho, jaké nebezpečí to pro pozemšťany představuje. Takovým způsobem prý neznámá civilizace ovládla už řadu jiných planet.

Stejný názor má i německá psycholožka Erika Weberová, zabývající se problematikou UFO. Údajně je zcela jisté, že běžný průměr lidské inteligence se v posledních letech neustále snižuje a dochází k dramatickým změnám k horšímu. Kdyby prý brali vědci uvedenou hrozbu vážně, jistě by nějaký odpovídající způsob obrany před Škodlivými paprsky nalezli…

Zcela jisté by však stálo za to, začít hledat lék proti lidské důvěřivostí a především hlouposti. Ta, jak známo, kvetla, kvete a asi bude kvést ještě hodně, hodné dlouho i bez přičiněni nějakých zlých mimozemšťanů.

Uvedená zpráva totiž pochází z časopisu Weekly World News, známého fejkového časopisu, uvádějící fiktivní zprávy (1) (2).

Proto má tato zpráva v silvestrovském vydání své nezastupitelné místo…

Odkazy

(1) Weekly World News. Wikipedia. Internet:
https://en.wikipedia.org/wiki/Weekly_World_News

(2) Weekly World News. Internet: http://weeklyworldnews.com/

 

error: Kopírování zakázáno!