Způsobuje Nibiru změny klimatu?

Konspirační teoretici po celém světě za několik posledních pár let vymýšlejí následky střetu s planetou Nibiru. Tvrdí, že devátá planeta Sluneční soustavy se v blízké budoucnosti způsobí masivní katastrofy.

Objevila se však další stupidní teorie. Její nositel, Dr. Ethan Trowbridge byl vyhnán z USGS (United States Geological Survey – Geologický průzkum Spojených států (1), protože varuje svět před příchodem Nibiru.

Jak se to odehrálo?

Klimatolog Dr. Ethan Trowbridge byl vyloučen z USGS, protože varoval svět před temnou hvězdou Nemesis a její planetou Nibiru. Tvrdil, že hurikán Matthew, dosahující rychlosti až 150 km/h, jenž způsobil v roce 2016 řadu problémů, vznikl pod vlivem gravitace Nibiru.

Podle Trowbridgea ovlivňuje Nibiru i polární ledové oblasti, což přispívá k tání ledovců v Arktidě. Vše se děje díky její blízkosti, a mění se tak klimatické podmínky po celém světě.

Podle Trowbridge se NASA a další vládní agentury zapojily do spiknutí, aby zakryly existenci záhadné planety. V exkluzivním rozhovoru pro Daily Star Trowbridge odhalil kolosální spiknutí.

Například v Grónsku došlo ke ztrátě polárního ledu, sluneční světlo proniká atmosférou, ohřívá oceány Země a destabilizuje zemskou kůru roztáním permafrostu.

„To jsou nebezpečné časy,“ říká Trowbridge. „A dopady ve světě? Tomu se říká „fénický efekt“, což je pojem, který USGS zná, ale tuto důležitou zprávu nezveřejňuje. Grónsko dosáhlo svého fénického bodu a hurikán Matthew je posledním příkladem toho, že příčinou je přítomnost Nibiru.“

Dr. Trowbridge říká, že americká meteorologická služba falšuje předpovědi počasí, aby Američanům dávala falešný pocit bezpečí. Obviňuje Národní centrum hurikánů v Miami ze šíření zavádějících zpráv, s cílem utajovat a zpožďovat informace o gravitačním vlivu Nibiru.

Trowbridge říká: „Země zažije katastrofické události dávno předtím, než Nibiru dosáhne vzdálenosti 0,3 astronomických jednotek od Země.“

„Přichází nebezpečné časy pro lidstvo. Nibiru je skutečná a je tady. Kritici a skeptici používají logické dezinformace, ale převaha důkazů je ohromující.“

Frekvence a intenzita extrémních povětrnostních událostí se prý zvýší desetkrát, jakmile se Nibiru přiblíží Zemi. Na závěr: „Nibiru způsobí globální změnu klimatu … a my jsme bezmocní ji zastavit.“

„USGS se dozvědělo o Nibiru poté, co tyto informace přišly z NASA. Byli jsme instruováni, abychom kontrolovali, zda abnormální změna klimatu, kvůli vlivu tohoto nebeského tělesa, potvrzuje tento vztah,“ řekl Trowbridge listu Daily Star.

Bývalý vědecký pracovník USGS dodal, že informace o mytické planetě jsou vysoce přesné, a jen někteří vybraní jedinci v USGS vědí o její existenci.

„Tyto informace jsou vysoce přesné, a všechny dokumenty a informace, jsou rozděleny, takže lidé pracují s fragmenty této informace, a nemohou pochopit celou pravdu. Myslím, že asi čtyřicet nebo padesát zaměstnanců má skutečně představu o tom, co se děje,“ dodal Trowbridge.

Trowbridge také tvrdí, že prudký nárůst hladiny moře a zvýšený počet zemětřesení jsou důkazem vlivu Nibiru na naši planetu. Řekl, že Země bude v nejbližší budoucnosti zcela zničena planetou Nibiru. Jen neobjasnil, jaká bizarní a dosud neznámá fyzika dovoluje tajemné desáté planetě na dálku vyvolávat hurikány a další jevy, které popisuje.

Odkazy

(1) United States Geological Survey. Wikipedia. Internet: https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Geological_Survey

***

Líbil se vám článek a celý web? Podpořte, prosím, badatele, autory a překladatele jakoukoli částkou na účet: Equa Bank, č.ú.: 8293894971/6100, variabilní symbol článku je 3001

error: Kopírování zakázáno!