Záhady života 4/2021

Nenechte si ujít nové vydání časopisu Záhady života! Najdete jej již od čtvrtka na novinových stáncích a v prodejních sítích Tesco. Jaké články z dubnového čísla Vám zpestří sváteční dny?

👻 Exkluzivně: Darovaný obraz, který děsil svoji majitelku – velký rozhovor s paní Jarkou Š..: Duch zesnulého malíře vystupoval přímo z plátna obrazu, který měla v ložnici!
👥 Záhadné společnosti současnosti: Skryté poslání Skull and Bones – Kdo ovládá nejmocnější muže USA a nijak se tím netají?
🙏 Zázraky Louise Lateauové: Seznámíme vás s jedněmi z nejlépe zdokumentovaných krvácejících stigmat. K jakým závěrům a poznatkům došli lékaři, kteří tento případ pečlivě vyšetřovali?
👻 Z deníku Lovců duchů: S brněnským vyšetřovatelem paranormálních jevů Jaroslavem Drábkem o nezapomenutelných případech z jejich praxe. Černá dáma hrající na piano, duchové, kteří děsili dělníky v pražském sklepení a další.
👽 Zvláštní kód mimozemšťanů rozluštěn! Neuvěřitelný příběh »Anglického Roswellu«. Co vypověděl seržant Jim Penniston, jeden z očitých svědků přistání mimozemské lodi?
👁 Láká vás terapie tmou? Nabízíme vám fascinující vyprávění Vlasty Pospíšilové, která sedm dní nespatřila ani paprsek světla. Co všechno jí tento nevšední prožitek přinesl a jakým nástrahám ve tmě čelila?
🌿 Dochází vám už dech? Máte pocit, že se vám v respirátoru dýchá stále obtížněji? Vyzkoušejte jednoduché jógínské cviky, které vám zároveň pomohou zbavit se stresu a napětí.
👺 Mrazivé svědectví námořníků o nečekaném setkání s lodí duchů
👑 Historické otazníky: Smrt krále a jeho (z)rádce – podivný konec Ludvíka II. Bavorského. Byla to úkladná vražda? Vydírali jej kvůli jeho sexuální orientaci?
🌺 Experimenty s rostlinami: Z překvapujících výsledků vědeckých výzkumů vyplývá, že květiny jsou inteligentní a ví, co od nás mohou čekat! Co všechno zjistili biologové univerzity v Almatě?

To vše a mnohem více najdete v dubnovém vydání Záhad života. Jménem celé naší redakce vám přejeme krásné čtení!

🌞Nádherné čtení, spoustu síly a zdraví vám všem přeje Vaše redakce!