Důvěrná zpráva ze sympozia MUFON

(pro ty, co si myslí, že v USA jsou nějak „dál“ … )

Mezinárodní sympozium MUFON se konalo v Irvine v Kalifornii.

Hlavní řečník v pátek večer byl astronaut Story Musgrave. V loňském roce byl citován v některých novinových článcích ohledně UFO.

Musgrave v podstatě zde řekl, že „vesmír je velmi, velmi velký,“ a proto v něm musí existovat mimozemský život. Nicméně nevěří, že existuje důkaz, že by mimozemšťané přistáli na Zemi. Jak řekl
reportérovi: „Život je všude ve vesmíru, ale neexistuje žádný důkaz, že navštívil Zemi.“

Jedna z prvních věcí, které bylo možné vidět při vstupu do haly, byly prodejní stránky s knihami i dost pochybnými věcmi.

Story Musgrave

Byl tu třeba stánek Nadace George Adamski, kde byl Glenn Steckling, koordinátor nadace. Je zajímavé, že má ještě někdo zájem o bajky Adamského, který tvrdil, že má dobré přátele na Venuši, a předkládal hodně laciné, falešné snímky UFO. Steckling vysvětlil, že je stále velký zájem o Adamského, a že ho znal osobně. (Adamski je mrtvý už 46 let, Steckling by ho musel znát jako kojenec…)

Glenn Steckling

U dalšího stolu Maurice Osborn poskytoval spoustu užitečných informací, jak se bránit mimozemskému únosu a připomínal, abychom si dávali pozor na Šediváky a zotročení…

Prvním řečníkem v sobotu byl Richard Dolan, spisovatel a televizní producent, s přednáškou pod názvem „Tajný vesmírný program: od odmítání po zveřejnění“.

Dolan dal divákům to, co chtěli slyšet: hodně divoká, ale ničím nepodložená tvrzení, většinou o UFO ve vesmíru (ukazoval UFO při misích raketoplánu STS-96, STS-106 a STS-111 – což byly malé rozmazané bílé tečky, které mohly být cokoliv.) Dále sdělil, že je spousta cizích aktivit na Měsíci, říká Dolan, ale NASA své fotografie utajuje.

Další řečník, Dr. Ted Peters, se zabýval otázkou, zda by kontakt s ET znamenal konec náboženství. On a jeho kolega udělali průzkum v řadě různých náboženských skupin, týkající se výskytu ET a jeho vlivu na vznik náboženské krize.

Stručná odpověď zní, že prakticky nikdo nemůže říci, zda by oficiální oznámení o existenci ET způsobilo vážnou krizi víry.

Zajímavé je, že Peters zjistil, že o konci náboženství po kontaktu s ET jsou přesvědčeni výhradně ateisté.

V sobotu odpoledne přednášel vysloužilý armádní plukovník Dr. John Alexander. Byl nejskeptičtější mezi přednášejícími, a tak vyvolal i odpor mezi diváky. Jeho kacířstvím nebylo, že nepovažuje UFO za mimozemská plavidla, ale pouze to, že žádná vláda nezakrývá kontakt s ET, nebo nemá tajné programy zabývající se UFO. Alexander prohlásil, že k „odhalení již došlo,“ a poukázal na několik většinou jednoznačných prohlášení světových vůdců (např. Jimmy Carter, a princ Philip), které naznačují jejich přesvědčení o existenci v UFO. Alexander tvrdí, že vláda už ví, že UFO jsou skutečné a meziplanetární lodě ET, ale prostě je jí to jedno.

Dr. John Alexander

Mají tolik naléhavějších problémů – ekonomika, války a terorismus, zdravotní péče, atd., že prostě nemají čas nebo chuť zabývat se UFO. Alexander nevěří také fotografiím UFO, na dokumenty MJ-12, antigravitačním pohonům, podzemním UFO základnám, a (co vůbec nejhorší), že není žádná snaha něco kamuflovat, za pomocí „tajné policie“ (Muži v černém). Dokonce zpochybnil i „svatý“ Roswell…

Těm, kteří tvrdí, že byli obtěžováni nebo umlčeni, protože pozorovali UFO, Alexander řekl: „Přijďte ke
mně, budu vás chránit a bránit váš případ.“

Podle Alexandra se samo společenství UFO stalo svým vlastním nejhorším nepřítelem, a je nutné
provést revizi celého hnutí.

Další přednášku měl Dr. Paul LaViolette, na téma „Tajemství antigravitačního pohonu“ a „nadsvětelných vesmírných cest“ (tedy rychlejších než světlo). Vynalezl prý sjednocenou teorii pole s názvem „Subquantum Kinetics“, což je lepší, než Einsteinova teorie, protože vysvětluje další věci. Zahrnuje vedle gravitace i volnou energii. Teorie je částečně založena na teorii T. Townsend Browna, podivínského fyzika 20. století, který prohlašoval, že je schopen prokázat, že elektrické pole může překonat gravitaci (a který později založil vlivnou skupinu UFO NICAP).

Brown, stejně jako Tesla, je oblíbenou ikonou nadšenců dodnes. Při použití Brownova elektro-gravitačního pohonu, by člověk mohl cestovat na Mars za pouhých 25 dolarů, při dnešních cenách el. energie.

LaViolette uznává, že elektro-gravitace porušuje Newtonův třetí zákon, ale není z toho příliš znepokojen.
Jeho nejzajímavější teorie je, že pulsary jsou umělé majáky, zřízené ET pro jejich nadsvětelné cestování.

Večer hovořila o únosech do UFO Barbara Lamb. Je pravidelným řečníkem na těchto setkáních již mnoho let.

Je třeba připomenout, že tradiční nauka o únosech má vážné problémy, Budd Hopkins je údajně
vážně nemocný, a paní Lamb je poslední významný badatel, který však stojí mimo „seriózní“ abduktologii.

Barbara Lamb

Barbora Lamb provedla hypnózu u téměř 800 unesených do UFO. Zjistila, že mimozemšťané mají sex s pozemšťany, a nemusí je nutně unášet do svých lodí. Lze prý slyšet hodně od některých lidí o jejich
sexuálním životě s těmito tvory, které se podobají středověkým stykům s démony typu incubi a succubi.
Lamb zjistila, že mezi námi jsou ET-lidské „hybridy“. Mluvila s několika z nich (mnozí si neuvědomují, že jsou kříženci), jiní berou svůj původ od ET jako vyznamenání a jsou rádi, že se odlišují.

Proč to ET dělají? Existují prý nějaké náznaky, že se jedná o umírající rasu, případně mají prostředí znečištěné jadernou energií, a potřebují k přežití naše geny.

V rané fázi kříženci vypadají velmi podobně jako mimozemšťané, a nemohou žít na Zemi, ačkoli zde mohou pobývat během krátké návštěvy. Ve střední fázi hybridy mají větší směs lidské DNA, ale stále
nemohou žít na Zemi po delší dobu.

V poslední fázi mohou hybridé žít na Zemi a vydávat se plně za lidi, s výjimkou jejich zvláštního, poněkud
hranatého vzhledu.

Lamb ukázala řadu fotografií osob, převážně žen, u kterých jejich zvláštní výraz tváře a hranaté tvary
nejsou anorexie, ale znak mimozemského původu.

Další vystoupení měl Joe McMoneagle s názvem „Jaký dopad by měl „kontakt“ na naši vědu a společnost.“ Joe si říká „Remote Viewer 001 of the US Army Star Gate Program,“ a jeho povídání bylo nudné vysvětlování o údajném „vzdáleném sledování,“ ze kterého vůbec nevyplynulo, jaký by „plný kontact“ měl na nás dopad, a je podezření, že McMoneagle to také neví.

Poslední řečník sobotního večera byl Jim Sparks, který vyprávěl o tom, že „cestování časem je fakt.“ Tvrdí, že prozkoumal více než 100 únosů do UFO od roku 1988, z nichž některé měly známky cestování v čase. ET jim ukázali „hologramy“ z různých historických (a prehistorických) období. Sparks dostal na své povídání 75 minut, a bylo to nekonečné žvanění o svých fantaziích o ET.

Jiní alespoň vyprávěli o zkušenostech různých lidí a událostech, které sice mohou být zkreslené, nebo dokonce i mylné, ale alespoň, že pochází z něčeho jiného než bohaté fantazie mluvčího. Moderátor musel nakonec bludy Sparkse přerušit a ukončit program.

Odcházejícím ze sálu byl dán nenápadně lístek „Výboru pro reformu MUFON“ s pozvánkou do jedné místnosti. Sešli se tam někteří vyšetřovatelé a celostátní a regionální činitelé, a projednávaly se stížnosti
na vedení MUFON, zejména na Clifford Clifta, mezinárodního ředitele MUFON, který nastoupil v únoru roku 2010, ale brzy odradil mnoho lidí, z nichž mnozí se sešli v této místnosti. Jeho činy jsou považovány za svévolné, jmenuje a odvolává funkcionáře podle svého rozmaru.

Nekonečně se pak diskutovalo, zda členové MUFON by měli hlasovat pro funkcionáře a zákony, a nikoli jen Rada. Nelíbilo se také, jak byly některé případy řešeny. Některé případy zdánlivě zmizely, a proto se někteří obávají, že vládní agenti vstupují do databáze MUFON. Ale jiní naznačili, že někteří funkcionáři MUFON zrušili některé případy z neupřesněných důvodů, a ani to nikomu neřekli.

První přednášející v neděli ráno byla novinářka Linda Moulton Howe, která vyprávěla o mimozemšťanech coby poutnících v čase.

Začala mluvit o standardním mrzačení dobytka hlavně v Coloradu a Wyomingu, k čemuž ET pravděpodobně používají lasery k odstranění částí těla z mrtvých zvířat. (Je podivné, že ET odstraňují pouze měkké tkáně, neboť ještě nikdy nebyly zaznamenány stopy laseru na kosti.)

Linda se dále zabývala slavnými fotografiemi „UFO drone“, které se po určitou dobu objevovaly v
roce 2007 (vždy anonymně) na mnoha místech, ale téměř vždy v severní a centrální Kalifornii.

Na YouTube jsou záběry dalších falešných „Drone UFO“ vypadající úplně stejně jako ty původní, a to už ne jen jako statické snímky, ale navíc otáčející se a létající, z čehož vyplývá, že všechny „Drone“ jsou čisté
padělky.

Linda však i nadále luští některé symboly na křídlech. Podle toho (hlavně podle čísla 7) zjistila, že šlo o společný program Clementine Lunar Orbiter (NASA a Strategic Defense Initiative Organization, „Star Wars“), a který podivně rychle skončil, což naznačuje, že šlo o podivné spiknutí, za účelem špehovat cizí aktivity.

Pak někdo poslal Lindě (opět anonym) jakési tajné dokumenty o přístroji Drone. Můžeme jen obdivovat úsilí, kterým šprýmař vytváří všechny ty věci.

Protože všechny fotografie a dokumenty Drone pocházejí ze severní a centrální Kalifornie, je podezření, že je za tím jeden jediný člověk, velmi talentovaný, velmi trpělivý a velmi se nudí, že to vše vyrábí. Bude to
zajímavé, až se dozvíme odhalení.

Linda uzavřela své vystoupení extrémně nepravděpodobným tvrzením od člověka, který řekl, že poté, co
si v roce 1962 půjčil knihu „Staří řečtí bohové“ z knihovny, byl brzy na to navštíven vládními agenty, aby se vzdal knihy. Zřejmě tak starověcí řečtí bohové mají co do činění s mimozemšťany, což vše musí být utajeno.

Další řečník v neděli ráno byl Ted Loder, PhD., emeritní profesor na katedře věd o Zemi na University v New Hampshire, jehož téma bylo „Věda zítřka.“

Hovořil o snahách skupiny UFO CSETI o „kontakt“ s mimozemšťany za pomocí blikajících světel, laserů, atd. Přehrál „tón kruhů v obilí,“ který nahrál uvnitř piktogramů a zesílil. Nebylo to nic nového, CSETI toto dělá od poloviny 90. let. Vidí světlo na obloze, o kterém si myslí, že jde o UFO. Svítí tedy na něj světly, a pokud se zdá, že odpovídá bliknutím, nebo nějakou jinou odezvou, považují to za „kontakt s ET…“

Ukázal také obrázky padajících blikajících světel, což by většina lidí nazvala meteority. Nebo blikání na noční obloze, které bylo rovněž předkládáno jako UFO, i když by se dalo snadno zjistit, o kterou družici
šlo, zejména v případech odlesků od větších slunečních baterií.

Mezi hosty kongresu nebyl nikdo jiný než Travis Walton, pravděpodobně unesen do UFO v roce 1975, a „chyběl“, po dobu pěti dnů. Jeho případ byl vzorem pro hollywoodský film „Oheň v oblacích.“ Walton vyvolával jen velmi malý zájem mezi účastníky, skoro jako by nevěděli, o koho jde. Podle některých názorů šlo o podvod, a „únos“ byl sehrán zřejmě s pomocí jeho přítele Mike Rogerse a jeho bratra
Duane, a byl ukryt v nějakém lesním obydlí.

Travis Walton

Mezi lidmi se také pohyboval vysoký, štíhlý muž, oblečený v pěkném obleku, a vykládal, že má důkaz o havárii UFO v Idaho, se spoustou trosek roztroušených po velké ploše. Když byl vyzván, aby ukázal alespoň nějaké fotky této havárie UFO, vymluvil se, že fotky má na flešce, pro kterou by musel jet taxíkem, protože ji nechal v jiném hotelu. Pak řekl, že bude o tom psát knihu a nechce, aby mu někdo ukradl jeho objev. Pán svůj příběh vyprávěl hodně lidem na kongresu, ale nepředložil absolutně žádný důkaz. Proč takový člověk touží po pozornosti tak zoufale, že vypráví příběh, jako je tento?

Nedělní odpoledne odstartoval major George A. Filer (příslušník USAF ve výslužbě, regionální ředitel Východní sekce MUFON), který říká, že působil jako zpravodajský důstojník. Jeho přednáška měla název „Živá planeta Mars.“

Filer je známá osobnost v ufologii, za což vděčí převážně svým týdenním Filerovým souborům, souhrnem zpráv UFO. ( http://www.ufoinfo.com/filer/, http://www.ufoinfo.com

Filer říká, že když sloužil u vojenského letectva v Anglii, bylo UFO viděno při řadě letů. Někdy byly stíhačky vyslány, aby je zjistili. Nicméně, stíhačky se často z této mise nevrátily, a tak poslali tankovací
letouny (ve kterém létal) místo nich. Protože létající cisterny jsou neozbrojeny, UFO na ně neútočily.

Mars, podle Filera, bylo místo překypující životem, než bylo všechno zničeno v nukleární válce někdy před 180 miliony lety. Ukazoval fotografie Marsu z NASA, na kterých jsou známé trubice (prý potrubí nebo vlaky), které se táhnou na míle daleko, stejně prý jako v podzemí Marsu. Tam jsou četné tváře na Marsu, a některé z nich vypadají podobně jako u egyptských faraónů. A některé známky života existují v rozvalinách. Zelenou barvu na Marsu tvoří porosty mechů a řas.

Další přednášející Stanton Friedman měl vystoupení s názvem „Jsme připraveni na kontakt?“ Hodně z toho bylo staré, přednášené unaveným Friedmanem mnohokrát za posledních čtyřicet let. Freidman prohlašuje, že ET společnosti jsou mírumilovné, Pozemšťany chápou jako hrozbu, protože má válečnické choutky.

Stanton Friedman

Friedman se všude přimlouvá za jaderný pohon pro kosmické lodě, a prohlašuje, že jedině tak se
dosáhne rychlost blízká rychlosti světla, ačkoli pro to není žádný důvod. Bylo tomu tak i zde.

V závěrečném zasedání MUFON předvedl zbrusu nový chytrý telefon App. Dovoluje uživateli získávat od MUFON zprávy a vstup do databáze. Třetí je však potenciálně mnohem zajímavější. Umožňuje uživateli přijímat v reálném čase oznámení od někoho ve stejné oblasti zprávu o pozorování UFO. To otevírá možnost, že velké množství lidí by mohlo být informováno o pozorování UFO, a získat další svědky a fotografie.

Více informací na http://www.UFOconnect.com.

Příští rok bude takové setkání MUFON v severním Kentucky.

Další info : http://www.huffingtonpost.com/2011/08/03/ufosymposium_n_914828.html

error: Kopírování zakázáno!