Chemtardi opět jásají

Jak by ne. Na hromadný dopis exopolitiků do parlamentu o údajném nebezpečí chemtrails odpověděl pouze JUDr. Vojtěch Filip. První zprávy z pera Adama Bartoše o tom přinesly pochvalný článek. (1)

cheche

 Chemtardi jásají ovšem předčasně. Pana poslance Filipa jsme totiž okamžitě informovali o problematice chemtardů, zaslali jsme mu Společné vyjádření Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ), Ústavu fyziky atmosféry Akademie věd ČR (ÚFA AVČR), Katedry meteorologie a ochrany prostředí Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy (KMOP MFF UK) a České meteorologické společnosti (ČMeS) k problematice tzv. „chemtrails“ (2) a další články.

Kateřina Nováková, asistentka JUDr. Vojtěcha Filipa nám jménem pana poslance poděkovala za upozornění a sdělila, že se příště podobné odpovědi pan poslanec zdrží.

Jsme rádi, že i naším přičiněním se Parlament ČR nebude zabývat nesmysly.

Odkazy

(1) Filip (KSČM): Chemtrails? Naši lidé se na to podívají. abbartos, 20.10.2011. Internet: https://abbartos.wordpress.com/2011/10/20/filip-kscm-chemtrails-nasi-lide-se-na-to-podivaji/  

(2) Společné vyjádření Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ), Ústavu fyziky atmosféry akademie věd ČR (ÚFA AVČR), Katedry meteorologie a ochrany prostředí Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy (KMOP MFF UK) a České meteorologické společnosti (ČMeS) k problematice tzv. „chemtrails“. Internet: http://www.bourky.cz/stahnout-soubor/21.pdf  

error: Kopírování zakázáno!