Co přinese film Sirius?

Dokumentární film Stevena Greera „Sirius“ slibuje volné energie a mrtvého mimozemšťana

Režii filmu Sirius má Amardeep Kaleka, oceněný cenou EMMY. Film je založen na tvrzení exopolitické celebrity Stevena Greera. Produkci má J.D. Seraphine a text vypráví herec Thomas Jane (známý ze seriálu HBO Hung). (1)

„Sirius“ bude mít svou oficiální světovou premiéru za přítomnosti fanoušků, ale hlavně ufologických VIP a celebrit 22. dubna 2013 v 19:30 h. v kalifornském Hollywoodu.

Po premiéře bude následovat omezená kinodistribuce a současně zahájení distribuce prostřednictvím videa Yekra na vyžádání na SiriusDisclosure.com. Vstupenky jsou nyní k dispozici za pouhých 15 dolarů.

Film lze shrnout takto:

Země byla navštívena pokročilou mezigalaktickou civilizací, která může cestovat přes jiné rozměry rychleji než je rychlost světla. Jako pohon používá takové systémy energie, které mohou přinést i k nám do nové éry. Lidé také vyvinuli tyto systémy, ale ty byly vládami potlačeny v zájmu zachování lidstva na milost a nemilost fosilním palivům…

„Je to opravdu největší příběh, který dosud nikdo nevyprávěl,“ říká Dr. Greer. „Jakmile lidé pochopí, že utajované projekty fungují právě na UFO, uvědomí si, že již nebudeme potřebovat ropu, uhlí ani jadernou energii. Tato pravda je hnací silou tajemství.“ Greer to podává ve filmu jako velmi důmyslné spiknutí.

Bizarní a konspirativní politické poselství tohoto filmu podráždilo jak levici, tak i pravici.

Obr.: Greer v objetí s jednou ze svých obdivovatelek, Ledy Beluche

Obr.: Prý mimozemská lebka z tiskové prezentace filmu Sirius

Finanční prostředky na film Sirius byly získány davem obdivovatelů. Loni 28. července 2012, Greer oznámil splnění svého cíle – získání 250 tisíc USD. Ale stále byla potřeba více peněz, protože, prý byla šance zařadit do filmu „Sirius“ vědecké testování možné mimozemské biologické entity (EBE), která je mrtvá a regenerována.

Toto EBE je ve vlastnictví ústavu, které touží po dalším vědeckém zkoumání možného ET. Není samozřejmě možné prozradit umístění této bytosti nebo jméno osoby nebo osob, kteří ji vlastní.

Dr. Jan Bravo, člen představenstva MUFON, který je lékař na pohotovosti, navštívil skupinu, která má tuto EBE profesionálně zkoumat. Je to prý opravdu skutečné mrtvé tělo, a zcela jistě není z plastu nebo jinak umělé. Má hlavu, 2 ruce a 2 nohy a je to humanoid. Viděl ho a zkoumal rentgeny této bytosti. Jeho anatomie však neodpovídá Homo Sapiens (moderní člověk), nebo jakéhokoli známého hominida (předchůdce člověka).

Tento malý „mimozemšťan“, o kterém Greer sdělil, že je známý pod jménem Bijoux, má však jen šest centimetrů. Peníze se skutečně opět přihrnuly…

Obr.: Bijou

Film nyní slibuje „fyzický důkaz“ – lékařsky a vědecky analyzovanou DNA neznámého stvoření humanoidního typu, nalezeného v poušti Atacama v Chile.“

Pozoruhodné, pokud je to pravda. Bude fascinující poznat DNA, která se údajně vyvinula na cizí planetě a porovnat ji s naší vlastní.

Informované zdroje však říkají, že Greerův mrtvý ET je vlastně nezralé opičí embryo. Nelze to potvrdit, avšak zní to mnohem pravděpodobněji, než mrtvý mimozemšťan.

Film tedy nezůstane nic dlužen tvrzení, že exopolitika je nehloupější a nejprolhanější období ufologie.

Pozn.

(1) http://www.youtube.com/watch?v=SJZ8wZrCCv0

error: Kopírování zakázáno!