Greerův dokumentární film „Sirius“ není žádná „bomba“

Tak jsem vyhodil zbytečných 10 dolarů na možnost dívat se v noci na Greerův dokumentární film Sirius on-line z Word Premiere v Hollywoodu. Sledoval jsem ho, takže už nebudete muset.

Většinou se jednalo o blábol, se silným anti-kapitalistickým tónem.

Jak film začíná? Vidíme Greera jít do vysoké školy v Santa Monice, přičemž publikum je kontrolováno detektory kovů na zbraně.

Většina z toho, co vidíme, nepřichází v nijakém smysluplném pořadí.

Jsou uvedeny případy UFO a svědci způsobem, že sotva něco začne, tak začne něco dalšího. Není čas (nebo ani snaha) pro nějaké vysvětlování nebo analýzy. Každý případ, a každé tvrzení, je pevně dané a neřeší se další vysvětlení nebo důkazy.

„Struktura“ filmu byla taková, že člověk by si mohl vzít téměř jakoukoli část a zaměnit ji s jinou, a divák by si toho sotva všiml.

Některé věci, které jsou tam předloženy, jsou většinou velmi stručné, v nijakém smysluplném pořadí:

• Prezident Eisenhower varoval o moci vojensko-průmyslového komplexu
• Dr. Oppenheimer řekl: „Udělali jsme (atomovou bombu) brzy.“
• starověcí astronauti
• spiknutí Federální rezervního fondu
• Spiknutí naftových společností
• Laurence Rockefeller řekl, že „odhalení“ všechno změní
• skupina MJ-12, vládní spiknutí kolem utajování UFO
• video z letu raketoplánu z mise STS-48
• Dr. Lynne Kitei a světla nad Phoenixem nebyly vojenské světlice
• „Volné energie“ a jejich propagátoři včetně T. Townsend Brown, Tom Valone, Tom Bearden, Stanley Meyer, John Searl, Eugene Mallove, John Havrilla.
• Anti-gravitační a elektromagnetické vynálezy
• automobily, které mohou jezdit na vodu
• Spiknutí zednářů a Bohemian Grove

Tito údajní „vynálezci“, plus mimozemská technologie, nám nabízí neomezenou volnou energii, ale spiknutí těch, které Greer nazývá „Petro-fašisti“ nás nutí používat uhlí, ropu a jadernou energii.

Součástí spiknutí je, aby nás rozptylovali jinými věcmi. I Honey-Boo Boo je líčen jako součást spiknutí, aby nás rozptyloval od pravdy o ET.

Film zmiňuje Greerův projekt z května 2001 – Disclosure z tiskové konference v Národním tiskovém klubu ve Washingtonu. Přes jeho údajně impozantní přínos se dále nic světoborného nedělo, i když se slibovalo zveřejňování tajemství UFO už následující týden, po několika novinových zprávách vše utichlo.

Greer má pro to vysvětlení i omluvu – za pouhé čtyři měsíce útoky z 11. září 2001 zaplnily zpravodajství, a zájem novinářů o Greerovy objevy pohasl.

Film nám poskytuje cenný vhled do osobnosti St. Greera. Popisuje jeho zkušenost blízkosti smrti během nemoci, když mu bylo sedmnáct, a popisuje, jak cítil „jednotu“ nejen na Zemi, ale s celým vesmírem.

Později ve filmu řekl, že je to vzpomínka na NDE, která ho dál žene kupředu v jeho vyšetřování.

Přemýšlel jsem, jestli Greer je upřímný v tom, co říká, nebo je to jen podomní obchodník, který našel způsob, jak vylákat hodně peněz od věřících na UFO. Po shlédnutí filmu Sirius bych řekl, že Greer je docela upřímný v tom, co říká, a peníze přichází vcelku snadno od skupiny lidí, kteří myslí převážně jako on.

Zajímavá část byla o CE5 CSETI a tréninku, jak člověk může zahájit kontakt. To zahrnuje, mimo jiné, meditace a vzdálené sledování. Lidé jdou do pouště nebo na jiné vzdálené místo, a svítí baterkou nebo laserem na všechna světla, která vidí na obloze. Pokud se zdá, že ta opětují blikání, považuje se to za počátek mezihvězdné komunikace. Mnoho z lodí mimozemšťanů jsou „trans-dimenzionální,“ a proto nejsou viditelné lidským okem. Nicméně, mohou být zjištěny za pomocí zařízení pro noční vidění, které má zřejmě tu schopnost, aby trans-dimenzionální věci viděly.

Jednou jsem mluvil s kolegou, který prošel Greerovým „kursem“, a byl tím velmi ohromen. Vysvětlil, že nejprve neviděl žádné stroje mimozemšťanů, o kterých Greer mluvil. Ale jak výcvik postupoval, se to vše naučil vnímat.

„Získali jsme EBE!“ – tak se může pochlubit jeden z kolegů Greera v CSETI a analýza této malé bytosti – pouhých 15 centimetrů dlouhé – je zlatý hřeb filmu. Dozvídáme se, že se toto malé tělo našlo v poušti Atacamba v Chile, a skončilo v Barceloně ve Španělsku.

3D skenování mělo odhalit jeho vnitřní orgány.

A nyní je zde největší „bomba“ filmu: DNA z tohoto tvora byla analyzována Dr. Garry P. Nolanem ze Stanford University Medical School.

Malý tvor je lidské dítě, nejméně 6 leté a je velké jen 15 centimetrů. Má těžkou formou trpasličího vzrůstu a řadu jiných anomálií…

To zní skoro stejně nepravděpodobně, jako že jde o ET.

Přemýšlel jsem, jaké bylo učiněno opatření proti úmyslné kontaminaci cizí DNA? V případě humanoida z Metepec, tzv. Mexického humanoida, který byl propagován Jaime Maussanem, šprýmař Urso Moreno Ruiz přiznal : „Je to jen mrtvola několika druhů opic. Vzal jsem jí uši, zbavil ji srsti a tekutin a pak jsem ji usušil. Všechny části jsem vzal z různých zvířat.“

Je možné, že něco podobného se stalo s humanoidem z Atacama?

Žádný inteligentní člověk nebude překvapen tímto filmem. Ohromeni budou jen ti, kteří se zatajeným dechem čekají na každou blbinu z exopolitického koše na odpadky.

error: Kopírování zakázáno!