Další mystifikace MMS církve

Jak začali halasně vykřikovat pomatenci s MMS, v Ugandě prý probíhají úspěšné klinické testy s léčbou MMS (1)

Biskup „Jim Humle Verlag“ o tom natočil i video, které je na YouTube. (2) Zázračný všelék prostě opět působí a nyní tu budou už i klinické testy! Není jasné, proč se za tím příznivci tak pachtí, když jiné testy jsou jim fuk a přece takové výzkumy jsou podle nich vždy zmanipulované a vědci jsou přece vždy podplacení farmaceutickou lobby.

A jak by také ne! I zde zaprodanci a nepřátelé zázračných léků zasáhli a video má být staženo! Honem to vše sdílejte, křičí další banda konspirátorů (kterým velí prý učitel!!! odněkud z jižních Čech) – Orgonet. (3)

A jaká je skutečnost?

Jak sdělil Mezinárodní červený kříž, v Ugandě skutečně vláda užívá oxid chlornatý, všeobecně známý jako čistič vody, pro čištění veřejných zásob vody. Výzkum dále pokračuje a nic o tom dosud nebylo publikováno, k tomu dojde až za několik týdnů. Jeden z dobrovolníků, jak se píše v dopise, toto nerespektoval a uveřejnil pár článků v časopisech a na internetu. Nemusíme chodit daleko, abychom nevěděli, odkud tento vykuk pocházel a kde pan biskup Humble čerpal podklady tohoto výmyslu.

Ten se tak stává klasickou zprávou Radia Jerevan – je pravda, že v Ugandě se zkouší oxid chlornatý, ale v žádném případě nejde o pití nějakého svinstva, maskovaného nyní již nálepkou nějaké obskurní církve. Proč tomu tak je? Odpověď je jednoduchá – někomu se zjevně nechce ze svých podvodných příjmů platit daně…

Odkazy

(1) http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2121-uspesne-klinicke-testy-lecby-malarie-pomoci-mms-v-africe
(2) http://www.youtube.com/watch?v=6w9eRFdYKvY&feature=player_embedded
(3) http://orgo-net.blogspot.cz/2013/05/video-o-mms-z-ugandy-ma-byt-odstraneno.html

error: Kopírování zakázáno!