Létající náklaďák?

Od polských badatelů

Několik svědků sledovalo přelet nákladního automobilu! Náklaďák přistál v lese, vyjel polní cestou se zhasnutými světly a přidal se do ruchu ostatních aut…

Nedovolili jsme si o tom psát hodně let z dvou důvodů. Za prvé z obavy, že se zesměšníme, když dokonce pro nás (Nadace NAUTILUS) je těžké tomu uvěřit.

A za druhé chyběly nám hlášení, které by mohli být natolik přesvědčivé (svědci, stopy na zemi), že by bylo možné uveřejnit tento aspekt, známý jako UFO, který do té doby byl omílaný přes nás velmi dlouho. Upozorňujeme všechny, že se od tohoto článku distancujeme a nebudeme uvádět, jestli to je pravda nebo ne. Ale postupně…

Let náklaďáku nad lesem

Je rok 2005. Do naší nadace se hlásí osoby z okolí Garvolina, kteří vypovídají o neuvěřitelné události, která se stala před dvěma roky, čili roku 2003.

Několik chlapců hrálo fotbal na místním hřišti vedle kostela (15 svědků), je červenec 2003. Začíná být víc a víc tma, když jeden z nich vidí divný úkaz. Tam nad vrcholky lesů ve výšce několika metrů výrazně vidět letící ve větru náklaďák. Pohyboval se pomalu, byl výrazně vidět na nebi. Bylo vidět na náklaďáku světýlka. Chlapci se na ten náklaďák dívají a po chvilce si dělají srandu, že je to určitě auto od Coca – Coly, protože právě v tomto roku uvedli do televize reklamu s náklaďákem, jak letí po obloze.

Mezi tím se auto v úplné tichosti pohybuje nad lesem a za chvíli mizí z bodu viditelnosti. Chlapci vypověděli: „To nebyl TIR, ale také ne MIN, spíše to vypadalo jako náklaďák typu STAR (něco jako Liazka). Toho dne bylo počasí výborné, ideální viditelnost, žádné mraky. Když se náklaďák přesouval, nebyly slyšet žádné zvuky…““ To ale není konec celého příběhu.

Potom, jak náklaďák zmizel za stromy, svědkové dlouhou chvíli mluvili o tom, co vlastně viděli. Nebyli schopni pochopit, jak je možné, že auto letělo. Jediné s čím se jim spojoval zážitek, který viděli, byla reklama na Coca Colu.

Skupina 15 chlapců se rozchází a jdou malými skupinkami domů. Hřiště leží prakticky v lese a v okolí je málo domů.

Dva z nich (Adam a Marek) ve směru domu, chvilku jdou kolem stavenišť a po chvilce jdou cestou přes pole ve směru lesa. Jednu dobu slyší zvuk motoru. V dálce okolo 400 metrů z lesa vyjíždí ten samý náklaďák, který půl hodiny před tím letěla nad lesem. Auto má zhasnutá světla, vyjíždí z lesa, pohybuje se pomalu. Jede cestou úplně neupravenou, kterou používají zemědělci jako vjezd pro traktory do pole. To je ten samý vůz, není o čem pochybovat. Tentokrát už není osvětlený. Světla umístěná na autě jsou zhasnutá a pohybuje se v celkové tmě. Sledují auto do doby, než se přidá na hlavní cestu. Auto vjíždí na silnici a mizí v zatáčce. Cesta od lesa k silnici je v podstatě vyježděná cesta v trávě, je nepravděpodobné, že zrovna touto cestou jel náklaďák. Oba chlapci nemají pochybnosti, že to byl ten samý náklaďák, který se předtím pohyboval po obloze.

Na místě jsme důkladně zkontrolovali místo, odkud auto vyjelo. Cesta vede do velkého lesa. Na první pohled je to místo, kde není důvod, aby jezdil náklaďák. Nejsou tam žádné stavby, do kterých by bylo potřeba jezdit právě přes les. Jestliže přijmeme výpověď svědků, není pochybností, že nákladní vůz musel někde tam přistát. Potom se zhasnutými světly dojel vůz na hlavní silnici.

Díra uprostřed lesa!

Příběh o letícím voze je zajímavý i tím, že se v blízkosti přistání náklaďáku v tomto roce nalezl neobvyklý výtvor, který byl nalezen v dubnu 2005. Byla to díra v zemi o velikosti 2m x 3m x 5m. Nacházela se na zabahněném terénu v místě, ve kterém nebylo možné dojet autem. Výtvor byl udivující: kořeny byly ideálně přetnuté něčím jako gigantickým super – nožem. Vypadalo to tak, jak vypovídá jeden ze svědků – jakoby to někdo vyřízl laserem.

Píšeme o tomto incidentu, ale není jasné, jestli létající náklaďák a ten výtvor mají mezi sebou souvislost. Zajímavé je hlavně to, že díra se nachází v takové blízkosti místa, kde musel přistát létající náklaďák.

Divní lidé s autem (z archívu nadace Nautilus)

V našem archívu se nachází ještě několik příběhů, které mohou nějakým způsobem souviset s myšlenkou, že se občas na našich silnicích objevují řekněme „zvláštní“ auta. Příběh, který vám chceme sdělit, se odehrál v noci z 2. na 3. srpna roku 2004, kolem druhé ráno. Obyvatel Wroclawi Jacek T. s ženou a sestřenicí jeli po trase A4 směrem na Legnicy. Ihned po výjezdu vynuloval Jacek T. tachometr. Byli několik kilometrů za Wroclawí, kdy Anna T. si všimla silně svítícího světla, několikrát větší a jasnější než hvězda. Objekt působil jako by vyšel nad západní částí Wroclawi. Zaujalo je to světlo a rozhodli se zastavit na nejbližším parkovišti, aby se mohli podívat pořádně. Všimli si, že světlo padá a znovu se vznáší vzhůru. Po několika minutách vsedli zpět do auta a jeli ve směru své cesty. V ten moment se stala divná věc…

Anna T. okamžitě usnula, i když se jí nikdy předtím nepodařilo spát za jízdy v autě. Jacek T. chvíli mluvil se svou sestřenicí a poslední věc, kterou si pamatuje, byla světla nákladního automobilu, jedoucího před nimi a také divného světla za lesem. Pravděpodobně usnul. Když se probudil, byl 125 km od místa, kde uviděl jasné světlo, tachometr v autě ukazoval 175 km. Nacházeli se na totálně opuštěném místě, nedaleko hraničního přechodu Olszyna. Několik minut přemýšleli nad tím, co se stalo a pokračovali do Olszyny.

Několik otázek

Posuzování je těžké, protože to trošku bourá obraz světa, který jsme si vytvořili. Patnáct svědků – to není možné jen tak opomenout a prohlásit, že je to výmysl. Jestliže ano, tak v takovém případě vzniká otázka: Je možné, aby tento náklaďák byl technologií cizí formy života? Víme, že úkazy UFO jsou ve 100 % pravdivé. Nejsou to žádné jevy z atmosféry, ale výrazné objekty technického charakteru vykazující znaky techniky přesahující vše, co známe. Tuto událost nenecháme jen tak, a to proto, že je ještě hodně pochybností, které jsem v této zprávě neuvedl.

© Text: Andrzej Wilson © translation by SPOCK 18, 2005

Ze stránek http://www.nautilus.org.pl

error: Kopírování zakázáno!