Novinky z amerického exopolitického panoptika

William Tompkins odhaluje plazy, Nordiky, nacistické talíře a ještě mnohem víc…

21. května 2017 William Tompkins promluvil v centru MUFON v San Diego, a slíbil, že zveřejní ještě dramatičtější tajemství UFO, které nejsou v jeho knize.

Dosud byl Tompkins v ufologii spíše okrajová postava. Jeho kniha „Selected by Extraterrestrials“ byla považována za bezvýznamnou, než aby mohla vyvolávat nějakou seriózní diskusi.

Ale Tompkins v červnu 2017 se dostal na Mezinárodní sympozium MUFON v Las Vegas, kde měl vystoupení. Je silně podporován Dr. Michaelem Salla z Exopolitics.org (a Salla také mluvil na symposiu MUFON). Tompkinsova kniha si vede velmi dobře v prodeji na Amazonu. A tak je tedy prý nutné Tompkinse uznat jako významnou postavu dnešní ufologie…

Michael Salla řekl o Tompkinsovi toto:

  • „Bývalý operační a letecký inženýr amerického námořnictva William Tompkins odhalil, že američtí námořní špióni zjistili, že se nacistické Německo během druhé světové války zabývalo pokrokovými technologiemi, a nacistickému vojenskému úsilí pomáhali mimozemští návštěvníci. Špióni hlásili během tajné operace námořní zpravodajské služby u námořní letecké stanice San Diego, že Adolf Hitler podepsal tajnou dohodu se zástupci reptilianské mimozemské rasy.“

V rozhovoru pro ExoNews TV Tompkins odhaluje, jak „plazí konzultanti“ pomáhali nacistickému SS rozvíjet moderní kosmické technologie:

  • „Měli bychom je nazvat „konzultanty“, kteří pomáhali všem těmto různým věcem, jež jsou potřebné k navrhování a stavbě nosičů kosmických lodí a pohonných systémů. Takže to byl velmi dobře vyvinutý program a je zdokumentován. Získání kopií dokumentů bylo pro naše špiony těžké. Jednalo se o otevřený program v horní úrovni SS.
  • Špióni se dozvěděli, že cílem plazů je nejen pomáhat nacistům vyhrát válku a dosáhnout planetárního dobytí, ale stavět flotily antigravitačních nosičů kosmických lodí, které by mohly být použity pro meziplanetární dobytí v jiných hvězdných systémech:
  • To, co jsme právě řekli, bylo špičkou ledovce toho, co dělají. To plazi dělají na planetách jiných hvězd v celé této oblasti Galaxie.“

Podle Tompkinse hlídkuje v naší Sluneční soustavě osm z obřích pozemských lodí Solar Warden, a je to v rámci „tajného vesmírného programu“.

Tompkins dorazil téměř celou hodinu pozdě na své plánované vystoupení. Hosté MUFONu uspořádali improvizované diskusi. Dozvěděli se, že sekretáři, kteří pro něj pracovali v projektech Tajné UFO, byli ve skutečnosti mimozemšťani „Nordikové“ a velmi krásní.

Když Tompkins nakonec dorazil, byl na člověka ve věku 94 let úžasně vyděšený, stál hodinu a mluvil bez přerušení (i když tiše).

Tompkins začal příhodou z února 1942 – takzvanou „bitvou o Los Angeles“, o níž tvrdí, že jí byl svědkem v Long Beach. Ale na rozdíl od jiných pozorovatelů, kteří viděli jen jeden objekt, nebo několik, Tompkins prohlásil, že tam bylo 3000 UFO na obloze. Tichomořská flotila námořnictva byla zakotvena v Long Beach, stejně jako její rychle přesunutá atlantská eskadra. Námořní lodě používaly veškerou svou munici, aby sestřelily tyto UFO. Dva sestřelili, ale nevěděl, co se s nimi stalo. Další úžasné „fakty“, které Tompkins vyprávěl, byly:

  • – každá válka v lidských dějinách, jak vysvětlil, byla podněcována Reptiliány, kteří po dobu 6000 let ovládali lidskou mysl. (Reptiliáni jsou špatní, zatímco nordičtí mimozemšťané jsou dobří kluci.)
  • – Hollywood pomáhá ovládat lidskou mysl po celá desetiletí, s využitím podprahových zpráv.
  • – Některé příručky dodané těm, kdo pracují na tajných programech UFO, byly napsány egyptskými hieroglyfy
  • – ovládá „remote viewer“ – existuje 28 různých způsobů vzdáleného pozorování. Díky němu vyšel mimo galaxii.
  • – Reptiliáni dali nacistickému Německu malou flotilu UFO, připravenou k letu, aby pomohla nacistům dobýt svět. Nacisté se však pokoušeli připojit k nim zbraně a nemohli s nimi létat.
  • – Němci našli Noeovu archu a vyzvedli ji. Ve skutečnosti došlo k 15 globálním povodním, jako byla ta Noemova.

Několik členů MUFON zpochybnilo některé z Tompkinsových zjevně falešných tvrzení, např. „podprahové zprávy“ – ty byly rozsáhle prozkoumány a zjistilo se, že nefungují. V každém případě to bylo beznadějné, a když se pustil do nějakého jiného nezmyslu, ignoroval otázku. Celkově se zdá, že většina diváků Tompkinsovy bláboly konzumovala…

Není pochyb o tom, že mnoho z těchto tvrzení bude Tompkins opakovat na letošním sympóziu MUFON, jehož téma je „Případ tajného vesmírného programu“. Název jeho vystoupení je „Co jsem se naučil v námořnictvu a jak je to stále tajemství dodnes.“

Tompkins se také účastní „soukromého panelu přednášejících“ spolu s Michaelem Sallou, Corey Goode, Richardem Dolanem a Andrewem Basiagem. Na ten se vyžaduje samostatný vstupní poplatek ve výši 39 USD. Vystoupení Michaela Salla je „Tajný vesmírný program amerického námořnictva a severská mimozemská aliance.“ Andrew Basiago je ten, kdo tvrdí, že byl tajně teleportován k Marsu společně s mladým Barackem Obamou. Jeho vystoupení zní: „Skrytá historie programu CIA Mars Jump Room.“

MUFON tvrdí, že se věnuje „vědeckému studiu UFO ve prospěch lidstva“. Ale ve světle výše uvedeného, lze nazvat takovou organizaci „vědeckou“?

Podle :

error: Kopírování zakázáno!