Kam došla exopolitika? (1)

Právě uplynulo 9 let od doby, kdy se vydělil zvláštní směr v ufologii – exopolitika.

I když původní protagonisté ustoupili do pozadí, jejich místo v šíření nesmyslů zaujal web Suenéé Universe, který je nejaktivnější.

Jak tento směr nyní vypadá, a co nabízí? To poznáme jednak z recenze webu (1) a z úplně nejnovější akce – z přímého přenosu ze setkání příznivců Suenéé Universe.

Na akci šla reklama týdny dopředu, i s výzvou pro toho, kdo zapůjčí dataprojektor. Ten by měl vstupné milostivě zdarma, které jinak bylo 79 Kč.

Kdo náhodně zachytil „přímý přenos“, pak užasl nad tím, že je někdo schopen za něco takového ještě platit.

Po úvodu Suenee vyprávěl o tom, co je to ta exopolitika. Historie je utajená, a jen ti, co tomu věří, jsou za exoty. Proto pánové měli v 50. létech tak sevřený půlky, že se rozhodli, že budou lhát a i zabíjet, jen aby to všechno utajili.

Začalo to tím, že vybuchly atomové bomby v roce 1945. A při těch explozích se na fotkách objevily nějaká světýlka, a pozor! je to zdokumentováno! Už chápete, kdo to byl! Nebyla to chyba na filmu. Vojáci byli vyděšeni a bylo jasný, že to jde seshora. Pak to začalo komunikovat – nehrajte si s jadernými zbraněmi. Protože to je zásah do celého vesmíru.

A takových varování a bylo více, a přesto bylo odpáleno tisíce jaderných bomb. A je zdokumentováno, že světýlka vyřadila jaderné zbraně, takže nemůže dojít k jaderné válce.

Poté se přešlo k roku 1947 a k Roswellu. Phillip Corso píše (knihu nechte kolovat!), že se tam testovala pulzní zbraň, rychlejší než světlo, a tak se tam dvě lodi srazily.

Jednoho ufona zajali. Díky těmto haváriím máme dnes všechnu elektroniku, včetně mobilů, protože to vše bylo ukradeno mimozemšťanům.

Dále následovaly úvahy, jestli jsou mimozemšťané hodní nebo zlí.

Tolik k prvnímu vystoupení.

Lze pominout nudné výklady nějaké „léčitelky“, stejně jako blábolení nějakého slovenského „šamana“.

Následovalo vyprávění „unesené“, kterou pravidelně navštěvují mimozemské civilizace, jinak také „jeptišky na volné noze“.

Pleja tedy vyprávěla, že nás „něco“ přesahuje. Když měla před maturitou, v noci jí vzbudilo nějaké bzučení, byla paralyzovaná, a tehdy se psalo v novinách, že nad plzeňským Lochotínem lidi něco viděli. (V podiu se někdo ozval, že je to pravda, že si to pamatuje.) Také jako dítě už přestávala důvěřovat dospělým. Nevěděla, jak to sdělit ostatním, pak začaly ty útoky. Všechno bylo v noci a už jako malá se bála spát.

Nejspíš jí tedy někam vozili. Před maturitou se to vystupňovalo. A pak viděla světýlka a kočky, a syn se bál a měla sny, jak jí to vytáhlo ven až do vesmíru a všude kopem planety byly lodě. To bylo v roce 1997. Když prolétávala tubusem, byl to prý „plazí“ materiál. Syn měl vyrytý obdélník na kůži a krvácel z nosu. A tak se zlobila na boha. Pak byla těhotná, a po kontrole se ukázalo, že není. Za uchem slyšela kovové klapnutí, a připadala si znásilňovaná. Četla Walshe „Hovory s Bohem“.

Věřila pak už jenom Ježíši. Pak se viděla ve snu, jak je těhotná. Pak se v roce 2003 dostala k mistrovi reiki, který vůbec nejí, žije jen ze světla. Léčil její maminku s rakovinou, ale nějak se nezmínila o tom, zda jí vyléčil.

V roce 2008 se stala žačkou Paramhans swámí Mahéšvaranandy. Meditujte proto obráceni na sever, podle toho, jak směřuje energie po Zemi, obráceni na Himáláj, kde žije další mudrc, který tu energii posílá. Na otázku, jak vypadaly fyzické útoky mimozemšťanů odpověděla, že si to nepamatuje, protože to bylo ve snu. Nebo při návštěvě se začal pohybovat závěs.

Jeden z posluchačů si postěžoval, že měl na idnes blog s 50 články o těchto věcech, až ho zablokovali.

Pokračování

Odkazy

(1) r: Suenéé.Cz KPUFO.EU/SK, 18.11.2018. Online: http://kpufo.eu/sk/index.php/2018/11/18/suenee-cz/