Paranoia portálu Orgo-net nastoupila do další fáze

Celé klima, prostě veškeré počasí je řízeno klimateroristy.

Už jim nestačí globální práškování chemtrails, americký HAARP jede na plný výkon, a k němu se přidávají další a další …

Tak v Evropě zase působí norská odnož HAARPu (s tímto záhadným zařízením jsme se seznámili již loni, když způsobilo známou norskou spirálu 🙂

Nyní však řídí počasí nad Evropou, zatímco americký HAARP způsobuje záplavy v Číně, což je jasná odveta za ekologickou katastrofu v Mexickém zálivu. Tu přece způsobila Severní Korea svými torpédy. Za to americké letectvo, maskované za UFO napadlo čínský ropovod – zde je o tom jasná zpráva: „Pro Číňany se „spojení s vojenskými záležitostmi“ související s těmito americkými „UFO“ stalo zřejmým 16. července, kdy jedno z těchto letadel zaútočilo na přístavní město Dalian (1) ležící v čínské provincii Liaoning a vystřelilo nejméně 3 infračerveně řízené rakety, které zasáhly a způsobily výbuch dvou ropných potrubí. (2)

Po přečtení příslušného odkazu snadno zjistíme, že ke dvěma explozím potrubí došlo při převodu ropy z lodi do nádrže, a o nějakém UFO, amerických letadlech ani řízených střelách tam není ani slovo. Ovšem jen blázni by mohli očekávat pravdivé informace od sdělovacích prostředků, ovládaných tajnou celosvětovou vládou a klimateroristy a klimaspiklenci! HAARP samozřejmě stojí i za záplavami v Pákistánu a za požáry v Rusku. Rusko si to ovšem nedá líbit a tak ruský radar SURA sbírá síly na odvetný úder proti USA. Až se o katastrofě v USA dozvíte, tak už víte, kdo to má na svědomí.

Ovšem ani české a další středoevropské meteorologické radary nejsou žádná neviňátka. Jsou to právě ony, co způsobily nedávné srpnové katastrofální povodně. Klimateroristé z Českého  hydrometeorogického ústavu jsou úplní blázni, když poskytují důkazy úplně veřejně na svých stránkách! Jsou to přece právě různé varhánky a kruhy na snímcích z meteoradarů! Odborníci na potírání klimateroru tyto snímky podrobně zkoumají a nic jim neunikne! Tak třeba „radar Skalky byl při nedávné odstávce vylepšen o nějaké další možnosti úprav počasí. Moraváci, radši odlejvejte orgonit.“ (3)

Ovšem soudě podle počasí, tak orgonety zrovna moc nefungují… 🙂 Takže pokud máte před dovolenou, tak si je alespoň přibalte do zavazadel, jak to dělá vrchní ORGONET: „Moje cestovní sestava 3+1 TB nějakou dobu dráždila letadla, a věřím, že nás uchránila od intenzívnějších dopadů počasí.“ (4)

Po čtení těchto zpráv si člověk nutně musí vzpomenout na slavného Jaroslava Haška, zvláště na jeho působení v časopise Svět zvířat. Vymýšlel si neexistující zvířata, udivoval tím řady čtenářů a náklad časopisu utěšeně vzrůstal. Ten to ovšem dělal pro zábavu, kdežto působení „orgonetářů“ připomíná spíš pověrčivé báby z 19. století, nedůvěřující těm divným kovovým tyčím na střechách a raději shánějící „dotýkané hromničky“. Kam až zajde působení takové party magorů, nelze ani odhadnout.

Odkazy: 

(1) http://www.dailyfinance.com/story/investing/massive-oil-explosion-in-dalian-port-drags-hk-shares-lower/19559211/

(2) USA oplácejí Číně ekologickou katastrofu – http://orgo-net.blogspot.com/2010/07/americke-cinske-klimaticke-zbrane-na.html

(3) Skalky upgradovaly – http://orgo-net.blogspot.com/2010/07/skalky-upgradovaly.html

(4) Západy slunce u jihočeského rybníka – http://orgo-net.blogspot.com/2010/08/zapady-slunce-u-jihoceskeho-rybnika.html

Ze stránek KPUFO.CZ

error: Kopírování zakázáno!