Chemtrails obsahuje dihydrogenmonoxyd !

Jak ukázaly poslední výzkumy, chemtrails obsahuje velmi nebezpečnou látku: dihydrogenmonoxyd.

Kvůli této chemikálii ročně umírá po vdechnutí řada lidí a také dětí!

cheche

 Je také hlavní složkou kyselých dešťů, přispívá ke skleníkovému efektu, urychluje korozi mnoha kovů, může způsobit výpadky proudu, zkraty nebo selhání automobilových brzd. V plynné formě způsobuje až popáleniny! Kromě toho byla nalezena i v nádorech…

Přesto se používá v chemickém a jaderném průmyslu, při výrobě polystyrenu, při rozstřikování pesticidů a při mnoha formách výzkumu na zvířatech. Byl objeven i jako přísada v pokrmech rychlého občerstvení a v dalších jídlech! Není divu, že řada lidí podepsalo petici za zákaz této nebezpečné chemikálie. Přesto vlády tyto oprávněné požadavky ignoruje.

Proč?

Kdo stojí za jejím využitím?

Je jasné, že za vším stojí armáda – ta i jiné státní organizace navíc používá sofistikované systémy pro rozvod a hromadění dihydrogenmonoxidu, a to i pro využití v případě vojenského ohrožení! Vládní orgány řady zemí, oslovené touto peticí, vůbec nereagovaly a o problému dihydrogenmonoxidu zarytě mlčí.

Mlčení o této nebezpečné látce však potvrzuje její existenci.  Blíže o tomto problému a nebezpečích této látky vizte webové stránky http://www.dhmo.org/ . Nyní se prokázalo, že dihydrogenmonoxid je součástí i chemtrails. Zkušené badatele takové odhalení nemůže překvapit a jen potvrzuje zákeřnost vládních institucí a leteckých společností a hlavně vojenského letectva, které tuto nebezpečnou látku v ovzduší rozptyluje.

Připojte se k petici za zákaz této látky!

error: Kopírování zakázáno!