Pozor, radiace se šíří!

Je běžné, že jakmile se objeví nějaká katastrofa, snaží se na ní přiživit stovky, ba tisíce hyen.

Je tomu tak i v případě havárie jaderných elektráren v Japonsku. Svou příležitost vycítili šarlatáni a konspirátoři všeho druhu.

Někteří čtenáři OSUDU.CZ se začali z takové zprávy hroutit (1) – ostatně není divu, z přemíry všech těch „soudných dní“, katastrof, masových hrobů, 2012, vražedných čárových kódů, duté Země a ostatních „osudovských“ strašáků.

To v Austrálii svou příležitost vycítili homeopaté. Jen připomeňme, že homeopatické léky působí na základě podobnosti a ředění malých dávek toho, proti čemu se má chránit. Australská společnost Homeopathy Plus začala na svých stránkách (2) propagovat ochranné homeopatické prostředky proti radiaci na základě kadmia, fosforu, stroncia a … X paprsků! Jen není jasné, jak homeopaté rozpustí X-paprsky v hrnci s vodou nebo s cukrem a dalšími rozpouštědly… 🙂

Ale to ještě v Austrálii asi neví, že existuje snadná pomoc přímo z ČR! Naši orgoneti zjistili, že proti radiaci chrání orgonit! (3)

Přitom, soudě podle zázračných vlastností „diamantové vody“, kterou tak neúnavně šíří Alena Horká a brněnská Agartha, ponejvíce na stránkách časopisu Médium, by se dalo předpokládat, že oním všemocným lékem na radiaci bude právě ona.

To ale není možné, neboť diamantová voda má daleko závažnější poslání. Byla totiž už v zárodku aktivovaná Židy. „Joël (Ducatillon – vynálezce DV) na své přednášce v Paříži setkal se židovskou skupinou lidí, kteří ovládají židovské učení Kabala. Výsledek tohoto setkání byl takový, že vynálezce přidal do Diamantové vody další kódy v hebrejštině.“ (4)

Nejen, že někteří lidé věří plkům, propagujícím DV, ale když toto zjistil pan Kopecký, pojala ho hrůza: „Člověk nemusí být příznivcem konspiračních teorií, které spekulují o celosvětovém spiknutí Sionských mudrců, aby mu na čele vyrazil studený pot a měl mrazení v zádech. Kdybych byl členem nějaké tajné sekty usilující o světovládu, stěží bych dokázal vymyslet dokonalejší a ďábelštější plán! Stačí do vody, vedle kódů podporujících zdraví, přidat další kódy, které umožní, aby se z lidí staly poslušné loutky.“ (5)

Takže ke všem zázračným schopnostem je diamantová voda přímo ďábelským nástrojem sionistického spiknutí! Můžeme jen obdivovat bdělost našich konspirátorů. Tvůrci norimberských zákonů mohou být spokojeni …

Jaký další zázračný prostředek se objeví příště ?

Odkazy

(1) http://www.osud.cz/nejsem-uz-schopna-v-tom-fungovat-zacinam-mit-o-sebe-obavy-pise-ctenarka
(2) http://homeopathyplus.com.au
(3) http://orgo-net.blogspot.com/2011/03/funguje-orgonit-proti-radiaci.html
(4) MEDIUM č. 9/2004
(5) http://free-energy.webpark.cz/new_energy/medium.htm

error: Kopírování zakázáno!