Další odhalení…

Nebýt vtipů státníků, byli bychom ochuzeni o velmi důležitá sdělení, jak nás ubezpečují exopolitici. Nejsou to totiž vůbec žádné vtipy!

Ruský medvěd a UFO

Po oficiálním rozhovoru s novináři premiér a bývalý prezident Medvěděv totiž oznámil, že každý prezident Ruska spolu s „jaderným kufříkem“ dostává i složku o pobytu mimozemšťanů. Vše je uvedeno v „dokumentárním“ filmu „Muži v černém.“ (1)

Takové údajné „přeřeknutí“ je voda na mlýn pomatenců všeho druhu. Blábola Salla okamžitě vyplodil další nesmysl. (2)

Bohužel už nevysvětlil, jestli není mimozemšťan i Děda Mráz, o kterém byla ve zmíněném rozhovoru také řeč…

„ET“ v Bílém domě?

27. června 1982, krátce poté, co došlo k soukromému promítání filmu E.T. – Mimozemšťan v Bílém domě, kterého se zúčastnilo více než třicet lidí, včetně Ronalda a Nancy Reaganových.

Uvádí se, že příběh zapomenutého mimozemšťana na Zemi a jeho přátelství dětmi pohnul prezidenta a jeho manželku při závěrečných scénách k slzám.

Ale překvapující a znepokojující je odhalení, které prezident učinil před režisérem Spielbergem a zbytkem hostů po promítání.

„Chci vám poděkovat za uvedení filmu ET v Bílém domě. Užili jsme si váš film. Jsou zde lidé v této místnosti, kteří vědí, že všechno, co jsme viděli na plátně je naprostá pravda.“

Tato poslední věta, která s nepatrnými změnami je stále opakovaná ufologickými nadšenci, má dokazovat, že USA skrývá před světem kontakty s mimozemšťany.

V červnu 2011, filmový kritik Quint (Eric Vespel) požádal Spielberga, aby pohovořil o této epizodě (3). Spielberg potvrdil pravost prezidentova komentáře, ale s důležitým momentem.

Prezident to totiž řekl naprosto vážně. Nicméně tak, že se všichni zasmáli. Celá místnost se smála, protože to udělal jako vtip, ale říkal to s vážnou tváří. Spielberg připouští, že je tak trochu „ufolog“, a že by si přál, aby Reaganova slova byla víc než vtip, ale … „S politováním musím říct, že šlo jen o vtip.“

Jestli to ovšem přesvědčí exopolitické mamlásky, to nelze zaručit …

Odkazy

(1) http://zpravy.idnes.cz/

(2) http://www.exopolitika.cz/news/dmitrij-medvedev-tvrdi-ze-mimozemstane-ziji-mezi-nami/

(3) http://www.aintitcool.com/node/49921

error: Kopírování zakázáno!