Jak může skončit hon na bigfoota …

Lov na bigfoota skončil v Oklahomě vážným zraněním a třemi zatčenými.
Jeden člověk skončil v cele za bezohledné zacházení se zbraní, další, že se snažil zničit důkazy a třetí pro maření spravedlnosti.

I když policie není přesvědčena, že došlo k nehodě kvůli hledání hominida v americkém lese, domnívá se, že všechno je příliš podezřelé a zatčení se chovali podivně.

Na číslo 911 došel v sobotu večer telefonát od čerpací stanice, který oznamoval, že jeden muž byl střelen do zad v zalesněné oblasti na východ od Tulsy, v blízkosti silnice 44. Pohotovostní služba dopravila zraněného Josepha Smalleye do nemocnice, kde podstoupil operaci. Jeho život nebyl v ohrožení. Podle první verze událostí, on a jeho přítel Omar Pineda byli v této oblasti se svými zbraněmi, když ho třetí, naprosto cizí osoba postřelila. Během vyšetřování policie zjistila, že oba přátele doprovázela Pinedova manželka Lacey Jane. Protože žena nabídla agentům několik verzí toho, co se stalo, byla zatčena také.

Po svém zatčení Omar Pineda řekl, že on a jeho přítel šli na lov Yettiho. Když je překvapilo jakési chrastění v podrostu, vystřelil a zasáhl Smalleye.

Pineda byl zatčen. Brzy poté policie zatkla i jeho otce, Perry Jamese za to, že hodil pušku do rybníka, aby se jí zbavil.

Oklahoma přitom není oblastí s častým výskytem Bigfoota. Jeho objevení je nejčastější v USA při pobřeží Tichého oceánu. Policie lov nevylučuje, ale domnívá se, že výmluva mohla zakrývat další nezákonnou činnost, ale nemá pro to zatím žádný důkaz.

Podle:

 

error: Kopírování zakázáno!