OTEVŘENÝ DOPIS čtenářům OSUD.CZ

Vážení čtenáři stránek OSUD.CZ, jako člen badatelských organizací, zabývajících se anomálními jevy, KPUFO, o.s., a Projektu Záře, se na Vás obracím tímto otevřeným dopisem.

Nelze nevidět, že prezentované informace na OSUDU hrubě zkreslují skutečnost, balamutí Vás naprostými nesmysly, a otázky, které se zde předkládají jako bůhvíjaké záhady, nesnesou jakkoli mírný kritický pohled.

Není účelem tohoto dopisu vyjmenovávat témata, která se Vám předkládají a jsou v hrubém rozporu nejen se skutečností, ale i se zdravým rozumem, ať už jde o tzv. chemtrails, tachyony, různé „neznámé“ energie, domnělá UFO, to vše zalito jakousi podivnou omáčkou z těch nejdivočejších tzv. „konspiračních teorií.“

Svět je plný záhad a nerozřešených otázek, které čekají na své objevitele. Nebudou jimi ale ti, kteří se na nich snaží parazitovat, neboť vyřešení záhad by zúžilo jejich sféru podnikání.

 

A tak se dál omílají staré, dávno objasněné záhady, které již dávno záhadami nejsou, otevírají se i otázky, které samotná věda již dávno vyřešila. Ovšem hlasy, které by vše uvedly na pravou míru, nebo které by poskytly odlišný pohled na prezentované otázky, zde samozřejmě prostor nedostanou.

Namísto toho zde zaznívají odsuzující plivance na ty odporné „skeptiky“, včetně střízlivě uvažujících badatelů, kteří si dovolují nesouhlasit s tak objevnými hypotézami, jako třeba jakási podivná „transformace“, díky které Vám prý slzí oči, padají letadla a hoří lokomotivy s číslem 666…

Je samozřejmě na Vás, jak předkládané informace zpracujete.

Domnívám se však, že vynaložené prostředky, které poskytujete provozovateli tohoto webu, by se daly investovat účelněji, třeba na vlastní vzdělání, než za naprosto nesmyslné „fotonové předpovědi“ nebo za články, které si můžete jinde přečíst naprosto volně.

S přáním zdravé mysli a kritického pohledu na svět …

L. Šafařík

Plzeň : 4.6.2009

P.S. Milí příznivci Osudu.CZ, díky Vám za vaše příspěvky, byly pro mne velmi cenné a všechny jsem si uschoval. Kdo chce dále diskutovat, může po uvedení svého jména a e-mailu mi psát na můj email secretar@kpufo.cz, každému odpovím. Zde už to nebude možné. Díky, Váš L. Š.

Obr. Ze stránek „Vesjolyje kartinki“

error: Kopírování zakázáno!