Sex s mimozemšťany

Zdá se, že tato sexuální turistika mimozemšťanů nepřestala a naše planeta je u nich stále oblíbená.

Vždyť každou chvíli slyšíme o lidech, kteří byli uneseni do UFO a měli s vesmírnými cizinci sexuální styk.

“To tedy musí být hrůza,“ vyděsí se teď možná někdo. Ale pozor! Není mimozemšťan jako mimozemšťan. Ufologové jich znají hned několik typů a možná, že někteří by vám byli i sympatičtí. Jedni vypadají skutečně jako příšery, nejčastěji podobné ještěrům, jiní jsou naopak k nerozeznání od normálního člověka. Sem patří třeba krásní blonďatí Venušané.

S krásnými Venušany se roztrhl pytel v padesátých letech. Představovali se jako Vesmírní bratři, kteří nás přiletěli zachránit před záhubou, do které se lidstvo svým neuváženým jednáním řítí. Někdy se ale chovali spíše jako playboyové. Do svých létajících talířů si zvali pozemské ženy a dívky, aby se tam s nimi mohli milovat.

Cestovali k nám převážně vesmírní návštěvníci mužského pohlaví, jen výjimečně se v osádce nebeské lodi objevila i mimozemšťanka. Jedním z mála vyvolených pozemských mužů, kterého si sexuchtivé návštěvnice z jiných planet vybraly, byl v roce 1957 brazilský farmář Antonio Villas-Boas. Jakési neznámé bytosti v přiléhavých overalech a s helmami na hlavách ho odvedly na palubu létajícího talíře, tam ho svlékly a potřeli mu tělo nějakou kapalinou. Pak ho nechali o samotě v malé místnosti. Po chvíli se ve zdi odsunuly dveře a vešla k němu krásná, zcela nahá žena malé postavy. Měla do stran protáhlé oči, tenké rty a hladké bílé vlasy. Domlouvala se s ním pouze posunky a dotyky, ale bystrý Antonio ihned pochopil, co po něm chce. Nenechal se dlouho přemlouvat a několikrát za sebou ji uspokojil. Když od něj žena odcházela, ukázala si rukou na břicho a pak do oblak.

V poslední době se ale nejčastěji setkáváme s tzv. šedivými. Moc pohlední nejsou. S výškou metr až metr a půl, útlým tělíčkem a velkou baňatou hlavou působí dětským dojmem. Zato pohled do jejich výrazných očí mandlového tvaru člověka ochromuje a uspává. Mají na svědomí neustále se zvyšující počet únosů lidí do svých vesmírných korábů. Unesené ženy často tvrdí, že tam byly oplodněny. Po několika týdnech nebo měsících byly opět uneseny a embryo jim bylo odebráno. “Jejich ženy nepřijímají protoplazmu,“ vysvětlovala v hypnóze toto zvláštní chování mimozemšťanů Betty Andreassonová, která byla sama už několikrát do UFO unesena. “Mimozemšťanky jsou velice slabé a nemohou být jako pozemské ženy oplodněny uměle. Využívají tedy pozemské ženy, aby jim donosily zárodky.“

Enormní zájem o sexuální styk s lidmi projevují i ještěrčí bytosti, další typ mimozemšťanů zjevujících se v místech přistání UFO. Mají vzpřímenou postavu s tělem pokrytým hadími šupinami nazelenalé nebo nahnědlé barvy, a s tříprstými končetinami. Jejich nehybný pohled nezvykle žlutých duhovek se zorničkami ve tvaru svislých čárek působí děsivě.

Takové oči mají hadi a kočky. Tvrdí o sobě, že jsou “ochránci lidstva“. Podle jejich prognóz se v blízké době člověk stane sterilní v důsledku svých nepříznivých zásahů do ekologického systému Země. Křížením s lidmi chtějí vytvořit novou, odolnější rasu.

Pokud netoužíte po styku s žádným z těchto vesmírných návštěvníků, nepřibližujte se k jejich létajícím strojům, ani k místu, kde přistáli. Zvědavost by se vám nemusela vyplatit.

Ivan Mackerle (1942-2013)

Čtěte: https://mackerle-expedice.cz/

error: Kopírování zakázáno!