Mimozemšťané už jsou zde, říká bulharský vědec

Zástupce ředitele sofijského Institutu pro vesmírný výzkum Lachezar Filipov (1) zcela vážně tvrdí, že návštěvníci z vesmíru sdělují lidstvu pomocí kruhů v obilí své postoje k třiceti hlavním problémům civilizace.

„Mimozemšťané jsou už všude okolo nás a po celou dobu nás sledují,“ sdělil Filipov bulharským médiím. „Vůči nám nejsou nepřátelští, spíše chtějí pomoci, ale my jsme dostatečně nedorostli k navázání přímého kontaktu. Jsou kritičtí hlavně vůči lidskému amorálnímu chování,“ upozornil.

Odvolává se na „odpovědi“ mimozemšťanů zašifrované do kruhů v obilí. Jeho ústav již přezkoumal 150 piktogramů, které prý vznikly zaslaným paprskem z vesmíru, a zjistil z nich, že mimozemšťané mají výhrady zejména k pozemské kosmetice, k umělému oplodnění a k našemu přístupu k životnímu prostředí. Na cestě jsou údajně také informace k zániku světa v roce 2012 a k hrozbě dopadu asteroidu na Zemi.

„Lidská rasa naváže v příštích deseti až patnácti letech přímý kontakt s mimozemšťany,“ prorokuje také bulharský vědec. Filipov si pro své oznámení nemohl zvolit lepší chvíli. V Bulharsku teď zuří boj o udržitelnost, a hlavně reformovatelnost tamní akademie věd, k níž jeho ústav patří.

Filipov také naznačuje, že pro komunikaci s jinými světy nejsou vhodné rádiové vlny. Výměna informací je možná jen prostřednictvím myšlení, tedy telepaticky. A piktogramy jsou jen duplicitní. Jsou něco jako dokumentární svědectví.

Jako pečeť na dopise. Co přesně bylo zjištěno po rozluštění agrosymbolů a jakou metodou, vědec ještě neoznámil.

Není divu, že v akademii již zazněly výzvy, aby Filipov rychle rezignoval a nepodkopával už tak nahnutou pozici vědecké instituce.

Odkazy

(1) Prof. Lachezar Georgiev Filipov. Internet: http://www.space.bas.bg/astrophysics/BG/cvfilipov_site.html

Podle :

 

error: Kopírování zakázáno!