Mimozemšťané neexistují?

V Národním archivu Velké Británie ukázali v roce 2008 odtajněné dokumenty Ministerstva obrany o UFO. Vláda Velké Británie svolala tajnou komisi nazvanou „Pracovní skupina pro létající talíře“, aby odhalila podstatu fenoménu UFO.

Po detailním studiu tohoto fenoménu skupina uzavřela svou práci vyhlášením, že UFO je … optická iluze, meteorologický jev, nebo letadla, pozorovaná pod nezvyklým úhlem. Všechny dokumenty pracovní skupiny jsou zveřejněny.

Jsou v nich popsány i případy kontaktů lidí s mimozemšťany v letech 1978 – 2002. Například, jeden svědek vypověděl, že se setkal s představiteli mimozemské civilizace jménem Edgar, a chtěl ho také představit anglické královně.

Ale je zde i svědectví leteckého dispečera, který vypověděl, že UFO přistálo přímo na přistávací dráze jeho letiště.

Neznámé létající objekty, pozorované Angličany, byly hlavně ve formě doutníků, talířů, blikajících kapkovitých objektů. Nicméně množství těchto „setkání“ je velmi podivné, a těžko se rozumně vysvětluje.

Obr.1 Kresby mimozemských strojů od očitých svědků

„Jevy, o kterých prostí občané vypověděli údaje ministerstvu obrany, mají stěží mimozemský původ,“ řekl specialista ministerstva obrany N. Paul. „Na nebi je mnoho záhadných objektů, ale žádné svědectví, které by potvrdilo návštěvu mimozemské civilizace.“

Seznámit se s materiály lze na speciálním webu (1).

Odkazy

(1) The National Archives. Internet: http://ufos.nationalarchives.gov.uk/ 

error: Kopírování zakázáno!