UFO – nezodpovězené otazníky (28)

Byli mimozemšťané někdy na zeměkouli? Máme s nimi kontakty v současnosti? Jsou možné v budoucnosti? Tyto otázky vzrušují řadu lidí a nedají pokoj amatérům zabývajícím se jejich výzkumem.

TVÁŘÍ V TVÁŘ

Podivné šumění, hvízdání a ostré údery podobné úderům gumovou holí – jistě budete souhlasit, že něco takového může vyvolat šok LJJ člověka, který má pro strach uděláno. Tím spíše u osamělého chodce na cestě za městem. Právě to se přihodilo mladému dělníkovi semipalatinského zemědělsko-stavebního kombinátu S. Ďusembajevovi, – sdělil ze Semipalatinska dopisovatel TASSu Alexandr Vodolazov.

Dělník se večer vypravil směrem k Vostočnomu posjelku. V jeho zorném poli se neočekávaně objevil svítící předmět čtvercového tvaru, vznášející se bez pohybu nad zemí. Zezadu pocítil pružný úder do ramene připomínající úder vzduchové vlny. Chlapec upadl, cosi jej přitisklo k zemi. Nehledě na mráz, bylo to v březnu, mu najednou bylo horko. Snažil se zvednout hlavu a ohlédnout se. Přitom znovu dostal ránu, nyní do obličeje, doprovázenou hvízdavými zvuky. Mladík se s křikem o pomoc snažil uskočit stranou. Tíha, která jej zavalila, po chvíli zmizela…

Chlapce omráčeného šokem objevili pravděpodobně až po hodině a dopravili jej do nemocnice. Ukázalo se, že se zlomeninou klíční kosti. Jakmile se S. Ďusembajev vzpamatoval a byla mu poskytnuta lékařská pomoc, odebral se spolu s vedoucím traumatologem na místo nehody. Světlo nebylo vidět. Postižený pocítil, že neklid, který jej celou dobu trýznil, zmizel. A bolest hlavy, která po celý den sužovala lékaře, pojednou jaksi zcela ustoupila.

Zajímavé je, že poraněná klíční kost srostla za týden, prakticky nezůstaly žádné stopy, přestože podle všech lékařských poznatků je k vyléčení zapotřebí nejméně měsíc. Samozřejmě, celou událost lze snadno zpochybnit. Ale co v takovém případě s chorobopisem, rentgenovými snímky potvrzujícími neobvyklost, podivuhodnost a možná fenomenálnost vyléčení?

Pokračování

error: Kopírování zakázáno!