Opět UFO u Slunce?

Před časem se objevilo UFO na snímcích ze sluneční observatoře SOHO

Nyní je prý to samé UFO – jen z druhé strany – zachyceno další družicí, pozorující Slunce. „Koráb mimozemšťanů“ je vidět na snímcích zaslaných ze sluneční observatoře NASA SDO (NASA´s Solar Dynamics Observatory) z 3. května 2012, od 13 hodin 19 minut 41 sekund UTC. Nyní už snímky UFO zmizely.

Blogger, vystupující pod přezdívkou „rob19791“, zveřejnil na YouTube záběry UFO z 5. května 2012 (1), zkopírované z oficiálních stránek, na kterých NASA a Evropská kosmická agentura seznamuje veřejnost s procesy, probíhajícími na Slunci. A zveřejňuje snímky Slunce, které přichází na Zemi ze slunečních observatoří SDO (NASA), SOHO (ESA/NASA), STEREO (NASA). (2)

Chcete-li zobrazit snímky, je třeba v okně (v levém horním rohu obrazovky) zadat datum (např. 05.3.2012) a čas (např. 13:19:41). Je také možné stanovit časové intervaly snímků.

Takže: 5. května 2012, jak dokládá „rob19791“, UFO na snímcích bylo. Ale poté, co se záběry objevily na YouTube, snímky s UFO ze stránek zmizely.

Blogger je přesvědčen, že NASA odstranila záměrně snímky, aby nemusela vysvětlovat povahu zachyceného objektu, neboť těžko může vysvětlit pokažené záběry na dvou, na sobě nezávisle pracujících satelitech.

Odkazy

(1) http://www.youtube.com/watch?v=aTMAzhSN16I
(2) http://www.helioviewer.org/

error: Kopírování zakázáno!