Má Bílý dům kontakty s mimozemšťany?

V listopadu 2011 vydal Bílý dům oficiální odpověď týkající se kontaktu s mimozemšťany. (1)

Skupina nadšenců, převážně inspirovaná exopolitickými kruhy, se obrátila přes internet na Bílý dům, a požadovala, aby byla „řečena celá pravda – kolik mimozemšťanů je na Zemi v této době.“ Říkají: „Lidé mají právo to vědět.“ Odvolávali se na informace, údajně tajně získané od armády, od mnoha očitých svědků, publikované zprávy v novinách, časopisech a televizi o kontaktech s mimozemšťany.

Bílý dům reagoval prostřednictvím svého mluvčího Phila Larsona z oddělení pro vědu a technickou politiku (White House Office of Science & Technology Policy).

Phil sdělil, že „americká vláda žádný důvod se domnívat, že život existuje mimo naši planetu. Neexistují žádné důkazy, že jediný z členů lidské rasy přišel do kontaktu s mimozemšťany a spolupracoval s nimi.“

Bílý dům ale přiznává: „Výše uvedené však neznamená, že vláda nediskutuje téma mimozemského života a nepropaguje jeho hledání.“

Tato oficiální odpověď do Bílého domu byla vynucena podpisy tisíci nadšenců, kteří argumentují svým právem požadovat informace od své vlády.

To umožnila Obamova administrativa v rámci projektu s názvem „We the people“ – ti, kteří se chtějí něco oficiálně dozvědět, mohou na webu vytvořit petici a přizvat k její podpoře další zájemce. Když se jejich počet dosáhne 5000, administrativa reaguje.

Jednu žádost týkající se tohoto tématu podepsalo 5387, a druhou více než 12.000 osob. Nyní je limit zvýšen. Oficiální reakce následuje až poté, co se dosáhne 25.000 podpisů.

Exopolitické šílence však neuspokojí žádné prohlášení, pokud je v rozporu s jejich zakořeněnými bláboly…

Odkazy

(1) https://petitions.whitehouse.gov/response/searching-et-no-evidence-yet

error: Kopírování zakázáno!